maanantai 16. elokuuta 2010

Remonttiterveisiä ja päivän asu

Ei se keittiöremontti niin huolestuttava juttu olekaan. Viime aikoina kotona on kyllä ollut aika omituista, kun keittiöön ei saa mennä ja sieltä kuuluu välillä kovaa meteliä... Mutta on sillä puolensakin.

Olohuoneessa on ihana määrä laatikoita, joilla kiipeillä tai jos hyvä tuuri käy, joihin voi kiivetä. Toto havainnollistaa.

Cisua on ilahduttanut kovasti se, että jääkaappikin on nyt olohuoneessa ja sen päälle pääsee yläkertaan menevien portaiden kautta. Huomatkaa Toton häntä - Toto ei ole vielä keksinyt, miten portaiden välistä kiemurretaan jääkaapin päälle.


Välillä meteli kyllä hirvittää Totoa. Silloin on parasta käpertyä ihan pieneksi sängylle ja laittaa silmät kiinni. Ehkä se kolina katoaa, jos kuvittelen, ettei sitä ole.
Ja onneksi on Cisu. Isoveli tulee tukemaan Totoa ja valvomaan, ettei kolina tule yhtään lähemmäksi.

Ja se päivän asu. Cisu näytti viikonloppuna, miten karataan mutaiselle pellolle. Juuri pyykistä tullut tunikani näytti tältä, kun olin kantanut karkulaisen kotiin. Eikös eläinkuosi ole aina muodikas, ei olisi kannattanut pestä pois mutaisia tassunjälkiä...

Mies yritti pestä Cisun mutaisia tassuja ja sai paitaansa sellaisen kuosin, jota ei pois pestäkään. Cisu ei oikein arvostanut pesuyritystä, vaan rei'itti miehen t-paidan tuossa tuokiossa.

Niin että tylsää ei ole ollut taaskaan. Joskus voisi jopa olla.

4 kommenttia:

 1. Tassukuvio on aina muodissa. :) Kissoilla ei koskaan ole liikaa laatikoita, remontti on kivaa.

  Ilmankos Kollo menee ukkosella nukkumaan - häivyttää siis sillä lailla jytinän ja ja välkkeen pois.

  VastaaPoista
 2. Toivomme kuitenkin, ettei meille tulee enää lisää trendikkäitä tassukuosivaatteita, repaleisista vaatteista puhumattakaan. :D

  Sekä Cisu että Toto ovat joskus paenneet kovaa ääntä (remontti, ukkonen, ilotulitus) menemällä ihan litteäksi sängylle ja pitämällä silmiä kiinni. Aika liikuttavan näköistä. :)

  VastaaPoista
 3. Voi pientä Totoa! Onneksi on isoveli, Cisulla onkin tarkkaavainen ilme sängyllä ja haukkamainen asento jääkaapin päällä. Pieni harmaa nenäkuva on silti ihan paras, ihana <3 Pusu nenänpäähän! Kyllä se siitä, Toto! Seviydyt tästäkin voittajana.

  VastaaPoista
 4. Saila, kiitos pususta ja terveisistä. Kyllä mä selviän! Pahinta oli se kiipeilyseinän purkaminen, nyt menee jo paremmin.

  t. Toto

  VastaaPoista