keskiviikko 25. elokuuta 2010

Aitoa elämää maalla

Jos jollakulla on sellainen käsitys, että Cisu ja Toto riehuvat aina, niin se ei ole totta. Meri-ilmastolla on sellainen vaikutus, että ulkona ollaan aistit todella valppaina ja sisällä sitten ramaisee.

Eräänä iltana olimme rantakalliokävelyllä. Cisu uskaltautui sittenkin aivan avoimelle merenrannalle ja jopa piehtaroi maassa ihan veden äärellä. Ihana lämmin kallio, ihana paikka! Totokaan ei ollut enää kovin järkyttynyt, vaikka hän ei kyllä taida pestä talviturkkia tassunpäästä tälläkään mökkireissulla.

Joka tapauksessa, hyvä iltalenkki. Ulkona pojat vaikuttivat aivan virkeiltä, mutta sisään tullessa he rojahtivat pinoon heti ovensuuhun. He pesivät toisiaan niin söpösti, että päätin vähän videoida sitä... Voilà, 1 min 45 sekuntia kaurismäkeläistä tapahtumattomuutta, tosin ilman kaurismäkeläistä yllätyskäännettä. Ellei nyt käänteeksi lasketa sitä, että pesu loppui heti kun painoin kameran REC-nappulaa ja Toto näytti ymmärtävän jotain elämää suurempaa takan tuhkaluukusta.
video

Luukun tutkiminen oli jo liian rasittavaa iltalenkin jälkeen. Toto nukahti istualleen. (Istuma-alusta on kirjekuori, jonka pojat omivat mökille saavuttuaan ja joka tuntuu olevan heille hyvin tärkeä.)
Cisultakaan ei paljon puuttunut.Jossain vaiheessa pojat havaitsivat, että ruokapöydällä on kutsuva aurinkoläikkä ja siirtyivät nukkumaan siihe aina auringonlaskuun asti.Makuualustana oli teemaan sopiva lehti Maalla - aitoa elämää ja unelmia.

7 kommenttia:

 1. Hihii! Ihania kissapatsaita! :D

  VastaaPoista
 2. Täällä on näkynyt nyt viikon mittaan aika useinkin mm. istuallaan nukkuvia kissapatsaita. Mökkeily on rankkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat, hellyttävät kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Missäs aurinko paistaa? Täällä sataa vettä jo kovin syksyisesti? Haluan teidän elämäänne...

  VastaaPoista
 5. Oikea hyvänmielenpostaus! :)

  Istumatorkut tärkeän kirjekuoren päällä ja päiväunet pöydällä, suloista ja niin kissamaista. <3

  VastaaPoista
 6. Ooh, mitä kaurismäkeläistä vähäeleistä dramatiikkaa! Kissojen silhuettien heijastuessa takan seinään ja – ooh – kohtalokkaasti toisen kissan kylkeen ilmassa väreilee odotuksen ja suurien tunteiden kirjo.
  Mestariteos!
  Myös Ransu on fani, hyppäsi heti tietokoneen viereen vaikka äänimaailmakin oli minimalistinen. Mistä se aina tietää koska katson kissablogeja??!!

  VastaaPoista
 7. Cisu ja Toto kiittävät ihailijakommenteista! He tietävät olevansa suloisia ja kissamaisia - tällä hetkellä hyvin kissamaista on myös kovaääninen ULOS-huuto yhdistettynä ulko-oven kahvassa roikkumiseen, sillä länsirannikolla on tänäkin aamuna aurinkoista. Ehkä pitää päästää heidät pinteestä ja lähteä nauttimaan aidosta ulkoelämästä...

  VastaaPoista