keskiviikko 18. elokuuta 2010

Happaman maan ystävät


Jokaisessa puutarhassa on hyvä olla ainakin yksi puutarhurikissa, sellainen kuin Cisu.

Cisu tietää, että hapan maa on havupuiden mieleen ja ihmiset taas näyttävät hapanta naamaa, jos myyrät syövät heidän kasvinsa. Siispä Cisu käyttää nykyisin systemaattisen usein kemiallista asetta.

Ensin kaivaminen mahdollisimman pitkälle myyränkoloon, sitten suhautus (jos ulkona ei olekaan pissahätä, pitää karjua kovaan äänen raivosta samalla kun kykkii ja yrittää pissata),

lopuksi peittely. Hah, siitäs saitte senkin myyrät!


Vaikka Toto näkee tällaista kemiallista sodankäyntiä päivittäin, hän ei ole vielä alentunut noin alkukantaiseksi. Totolla on sisävessa ja hän käyttää vain sitä. Saavutetuista eduista ei luovuta.

5 kommenttia:

 1. Voi Cisua! Kissojen vessassakäynti-ilme on niin hassun keskittynyt, vaikka sille ei tietenkään saa nauraa. Ihanan perusteellinen myyränkarkottaja kumminkin! Ekassa kuvassa näyttää siltä kuin Cisu olisi kaivamassa tietään vähintäänkin Thaimaaseen asti, Cisuhan on maassa kyynärpäätä myöten!
  :-D

  VastaaPoista
 2. Tuota myyräntorjuntaainetta ei saakaan mistään puutarhaliikkeestä. :D Ja on tehokasta, lannoitus hoituu kaupan päälle! :)

  VastaaPoista
 3. Myyrät ovat varmasti kyllä nyt jättäneet Koratian ja paenneet ulkomaille.

  VastaaPoista
 4. Näin ne sitkeimmätkin sissit oppivat elämään luonnossa ;) Usko vain, niin jonain päivänä se hätä yllättää Totonkin!

  VastaaPoista
 5. Voi kun kätevää ! Kissa kuohkeuttaa, lannoittaa, torjuu..ja toimii myös puutarhakoristeena ! Meillä myös kissoilla on ikioma paratiisipuutarha :)

  VastaaPoista