perjantai 20. elokuuta 2010

Videoita viikonvaihteeksi

Muutama tällä viikolla kuvattu video. Tietenkään meno ei ole hurjinta juuri silloin, kun kamera alkaa sitä taltioida, vaan näyttelijöihin iskee ramppikuume. Tässä kuitenkin esittelyssä lintuhuuto, uusi lelu sekä fleksisolmu.

Pari päivää sitten luulin, että Cisulla oli oikea hätä, sillä makuuhuoneesta alkoi kuulua kauheaa kiljumista. Kyse oli kuitenkin vain siitä, että ulkona verkkoikkunan takana oli röyhkeä lintu. Totokin tuli sitä katsomaan, jolloin Cisun piti vaihtaa tähystyspaikkaa. Tässä kuultu miukuminen on hellää kuiskalua verrattuna minut ja kameran paikalle hälyttäneeseen huutoon ja käkätykseen.

video

Cisulla ja Totolla on uusi kiihdyttävä lelu: oikea fasaaninsulka. Kun Toto leikki sillä ensimmäistä kertaa, luulin ensin kuulevani murinaa. Tarkempi kuulostelu osoitti, että se olikin hyvin kumeaa ja tyydyttynyttä syvää onnen kehräystä. Cisu taas käkätti niin että se kuulosti ihan itkuiselta. Sulka oli niin suuri elämys, ettei sitä melkein voinut kestää.

Tässä Cisu kurittaa sulkaa ulkona. Cisusta on mahtavaa, jos sulkaa heitetään kuin lennokkia ja hän voi sitten singahtaa sen perään.


video

Tämä(kin) leikki voi mennä mönkään, kun aina kaikista Cisun leikeistä kiinnostunut pikkuveli tunkee paikalle.

video

Ja lopuksi vielä pieni pätkä siitä, millaista on ulkoiluttaa yksin kahta kissaa. Toto haluaisi laiduntaa pellon reunassa, Cisu lähteä kaueammas. Fleksithän siinä meinaavat sotkeentua.

video
Kun katselette näitä videoita, olemme pakkaamassa ja pian jo huristamassa kohti mökkiä. Tietokone on mukana, mutta ei ole täyttä varmuutta, toimiiko nettiyhteys sieltä käsin. Ensi viikolla voi siis olla luvassa paljonkin blogijuttuja tai sitten ei yhtään...

3 kommenttia:

 1. Ihanat videot! Lintunau'untaa tuli ihmettelemään Musti, ja kummastuksekseni se ei alkanutkaan murista vaan naukaisi ihan ystävällisesti vastaukseksi! Ehkä se tunnisti äänestä, että tässä ei ole vihollinen vaan ulospääsyä aneleva, vankilatuomiota kärsivä kanssaeläin.
  Minua ihmetyttää kumminkin, miten pystyt ulkoiluttamaan kahta kissaa edes noinkin hyvin! Minun katit haluavat aina eri suuntiin, siis varsinkin kaupungissa ja jopa niin, että toiselle tulee kauhea kiire kotiin juuri kun toinen on säntäämässä puuhun oravan perään tms. Yleensäkin ne haluavat aina ihan eri suuntiin, silloin kun on joku ystävällinen ystävä ulkoilutusapuna. Luulisi, että niillä olisi seuraa toisistaan mutta ei. Ei voisi vähempää kiinnostaa millä pihalla velipoika oleilee!

  VastaaPoista
 2. Mustille kiitos ystävällisestä vastauksesta ja ymmärryksestä.

  Eihän niitä hulluimpia valjasteluhetkiä voikaan kuvata. Kun seisoo keskellä pihaa linnunpelättinä ja kissat ovat 14 metrin päässä toisistaan, siis niin kaukana kuin mahdollista, ei tule mieleenkään videoida, toivoo vain, että edes toinen tulisi vähän lähemmäs. :)

  VastaaPoista
 3. Joo siinä tilanteessa ei kenelläkään ole kivaa, ja sellaista se tuntuu joka kerta olevan; niinpä olen luovuttanut... Sillä seurauksella että toinen aina maukuu vääryyttäkärsivänä parvekkeella kun olen toisen kanssa ulkona, eilen siellä viritteli Musti varsinaista viulukonserttoa, ihme etteivät naapurit kommentoi metelistä :-S

  VastaaPoista