tiistai 24. elokuuta 2010

Reitti

Jos lukijoissa on hirsitalojen markkinointiväkeä, niin tiedoksi, täällä olisi kaksi innokasta karvaista mannekiinia PR-tarkoituksiin. He toimivat kiipeilypalkalla ja auttavat näkemään aivan uusia puolia talon arkkitehtuurissa. Tosiaan, myös takan päällä on istumapaikka. Ja juu, hui, talo on kyllä yllättävän korkea...

Erityisesti Cisu on taitava havainnollistamaan tilan mahdollisuuksia. Hän mm. opettaa meille muille, että vain tylsimykset käyttävät portaita yläkertaan mennessään. On nopeampaa, kätevämpää ja ennen kaikkea hauskempaa hypätä tiskipöydällle, sieltä liesituulettimen päälle ja jatkaa matkaa takan huipulle. Siellä ollaankin jo yhden loikan päässä yläkerrasta, katsokaa vaikka. Tähtää tarkasti pinnojen väliin, ettet mätkähdä maahan! Senkin Cisu on tehnyt, mutta onneksi vain kerran (demomielessä vain).


Hyppäiskö takaisin? En viitsi, minäkin käytän portaita alastuloon.

Osaa Totokin kiipeillä. Ihmisen ei auta kuin kovettaa sydämensä ja hallita hermonsa eli kääntää katseensa ja toivoa, ettei kukaan siirry alakertaan ilmateitse.

5 kommenttia:

 1. Ihana temppurata-mökki! Minusta teidän pitäisi laajentaa keittiöremonttia purkamalla osa yläkerran seinistä pois ja laittamalla tilalle pilareita, kaiteita ja luiskia.

  VastaaPoista
 2. Mökki on kuin kissoja varten suunniteltu, sen sijaan heikkohermoisia kissankatselijaihmisiä varten ei.

  Kodinremontiehdotuksesi olisi samaten ainakin kissoille mieluinen. Ihmisten pitää ehkä vielä vähän sulatella noin vallatonta ideaa. :D

  VastaaPoista
 3. Hui kauheaa, mua pelottaa jo katsoa noita kuviakin. :O

  VastaaPoista
 4. Jestas, ihan hirvittää katsoa kuvaakin!!!

  VastaaPoista
 5. Hahaa, meidän mökki ei olekaan heikkohermoisille! T. Cisu

  P.S. Tänään kyllä Totokin tuli mun kanssa takan päälle ja olisin toivonut, että se olisi ollut sentään heikkohermoinen ja jättänyt väliin. Se on MUN paikka.

  VastaaPoista