tiistai 10. elokuuta 2010

Säiden armoilla

Kuten monet ihmiset, myös Cisu ja Toto ovat kiinnittäneet viime aikoina paljon huomioita säätilan vaihteluihin. Toissailtainen superukkonen oli ensimmäinen rajuilma, joka todella hämmensi ja vähän hermostuttikin heitä. Tänään aamulla taas satoi rankasti, eikä sitä auttanut muu kuin tarkkailla sääasemalla, makuuhuoneen verkotetun ikkunan ääressä. Siellä on melkein koko ajan ainakin yksi karvainen meteorologi.Tyhmä ilma, ei kannata vinkua ulos.

Mutta ei se paahtava aurinkokaan oikein hyvä ole. Silloin ulkona ei jaksa tehdä mitään ja jo lyhyen ulkoilun jälkeen pitää hakeutua varjoon istumaan tai jopa makaamaan.

Outoa, että kotona aurinko sitten kelpaa sitäkin enemmän. Jos talon paras aurinkoläikkä sattuu löytymään saunan lattialta, ei auta, pitää ottaa päikkärit laattalattialla.5 kommenttia:

 1. Voi söpöliinejä saunassa :-)

  VastaaPoista
 2. Joo, missä tahansa voi nukkua, kunhan on läikkä ja veli tarjolla! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei , mitä söpöilyä! :) Mikään ei ole ihanampi näky kuin kissapyörylä aurinkoläikässä.

  VastaaPoista
 4. Ihana jingjang alimmassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 5. Cisua ja Totoa kutsutaankin joskus JingJangiksi, kun he ovat tuollaisia pyörylöitsijöitä ja muutenkin usein vierekkäin ja joko samassa tai peilikuvaisessa asennossa. Eivät taida tietääkään, miten visuaalisesti kiehtovia ovat. :)

  VastaaPoista