tiistai 18. toukokuuta 2010

Kemiallinen ase

Täällä vartioin minä!

Sitten vuorenvalloituspisun Cisu on jatkanut oman maan merkkaamista. Ihan joka ulkoreissulla ei suhauteta, mutta aika usein kuitenkin. Toto ei ole vielä sortunut näin alkukantaiseen ja eläimelliseen käytökseen, hän käyttää vain siistiä sisävessaa.


Eräs Cisu-pisu nauratti minua kovasti. Ensin Cisu äkkäsi myyränkolon pihanurmella (viime talvi on ilmeisesti ollut myyrien eloonjäämistaistelua ja koloja on ihan kaikkialla, paljon enemmän kuin koskaan ennen). Kun koloon korvat luimussa irvistäminen tai toisen etutassun tunkeminen kokonaan kuoppaan ei tuottanut tulosta, Cisu päätti, että - anteeksi ruma kielenkäyttö - tavalla tai toisella tuo puutarhatuholainen kuitenkin joutuu kuseen.


Hetki harkittua kaapimista ja suhautus suoraan myyränkoloon. Hyvä Cisu, näytä niille, kenen mailla ne möyrivät ja kenen omppupuita syövät!

10 kommenttia:

 1. Hihii! Hyvä Cisu! :D

  Ehkä C ajattelee, että hän saa olla enemmän ulkona, jos osallistuu pihatalkoisiin omalla "panoksellaan". :D

  VastaaPoista
 2. Voi hyvin olla! :D Vielä kun Totokin osallistuisi talkoisiin, olisivat myyrät pulassa. Molemmat pojat ovat kyllä jo vähintäänkin hätyyttäneet jyrsijöitä tänä keväänä jo ihan perinteisellä metsästystavalla, siis kynsin ja hampain; kemiallista sodankäyntiä on nähty vain tämän yhden kerran.

  VastaaPoista
 3. Kemiallinen ase, kuitenkin luomu ;) Meillä on myyränkolon edessä tuijotustaistelua - aiempina vuosina häviäjä on ollut myyrä..

  VastaaPoista
 4. Juu nyt on ollut paljon myyriä - valitettavasti. Kyllä Cisu ajaa ne naapurin puolelle - odota vaan :D

  VastaaPoista
 5. Loistavaa kekseliäisyyttä Cisulta! Mutta varokaa, ettei teillä ole kohta kusipäämyyrien armeijaa siellä ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Cisu! Näytä niille!
  Mä heräsin toissa yönä siihen, että Musti huusi ja ärjyi ulkona (se ei ekana yönä taas saaressa malttanut tulla sisälle ollenkaan). Ihmettelin ja menin avaamaan oven ja laitoin pihavalon pälle. Siellä Musti istui multakumpareen päällä ja sanoi peuralle suoria sanoja. Mutta vasta kun avasin oven, lähti peura rytinällä pois pihalta. Ei ollut Mustin mouruaminen vakuuttanut, että siellä olisi suurpeto ;-) Hyvä yritys kumminkin.
  Hienoa kun teillä on reviirivahti Cisu passissa!

  VastaaPoista
 7. Kusipäämyyrien riski on kyllä todellinen! :)

  Voi Mustia, suurpetoa. KAuhea takaisku, että uninen ihminen on peurasta suurempi uhka kuin ärjyvä vihainen kissa!

  VastaaPoista
 8. Musti korjaa: "Ärjyvä, karjuva, kiroileva hurja PNATTERI!!!"
  Saila korjaa: siis pantteri...

  VastaaPoista
 9. 5
  (??? JOSTAIN SYYSTÄ MUSTI KIRJOITTI VIELÄ TÄMÄN NUMERON NOUSTESSAAN SYLISTÄNI NÄPPIKSEN PÄÄLLE JA LAITTOI ISOT KIRJAIMETKIN SAMALLA PÄÄLLE. EHKÄ CISU JA TOTO YMMÄRTÄÄ.)

  VastaaPoista
 10. Veikkasin, että Musti halusi korostaa, että on VIISINKERTAINEN PNATTERI, siis pantteri.

  En voi kysyä meidän pnattereilta, koska he ovat ulkona. Meille on tulossa vieraita ja piti toimia kuin lapsiperheessä ikään: mies ja karvakakarat pihalle, että saa riehua rauhassa kotona (ja olla netissä, mutta ei kerrota sitä heille). Harmaapnatterit olivatkin jo ulvoneet tuntikausia U-huutoa ja Toto alkoi ihan täristä, kun vihdoin näki valjaiden lähestyvän itseään, joten kai he olivat U-retkensä ansainneet.

  VastaaPoista