perjantai 9. huhtikuuta 2010

Yhtä köyttä

Vähän rauhallisempia leikkejä tänään kuin eilen...

Onko sinulla kaksi seurankipeää kissaa? Haluaisivatko he koko ajan ihmisten huomiota, mutta itse joskus toivoisit, että he leikkisivät hetken yksikseen? Ratkaisu voi olla vain yhden askartelukauppareissun päässä.

Cisu ja Toto saivat äidiltäni askartelukauppatuliaisina metrin pätkän huovutettua paksua nauhaa. Se on mainio pätkä! Cisu kuljettaa sitä ylpeänä suussaan ja Toto juoksee perässä, yrittää tavoitella aarretta itselleen.

Ihmisen alkuavustuksella saadaan aikaan myös hyvin jännittävä köydenvetoleikki.

Ensin köysi ripustetaan roikkumaan kissatalon yläikkunasta. Cisu yrittää anastaan sen heti omiin leikkeihinsä.


Mutta ovelaakin ovelampi Toto onkin majan sisällä ja kiskaisee köyden itselleen. Seuraa taistelua, kun Toto pyrkii pitämään huopakäärmeen itsellään ja Cisu taas vetää sitä majan alaikkunasta.


No tietenkin isoveli voittaa. Ähäkutti, sainpas nauhan, älkää edes koettako tulla ottamaan sitä multa!


Samassa tuliaispaketissa oli jotain aivan tyrmäävää: jättikokoinen kulkunen. Se oli ensin niin ällistyttävä näky, ettei siihen voinut edes koskea. Mutta pian Cisu ymmärsi, mistä on kyse, ja kiikutti kulkusen arvokkaasti astellen sinne minne kaikki kulkuset kuuluvat, siis ruokakuppiin.

5 kommenttia:

 1. Melkoisen aarteen kissat saivatkin. Ja kulkunen vielä kaupan päälle. Mikähän juju siinä kulkusessa on kun se pitää kantaa ruokakuppiin. Eipä taideta me ihmiset tietää kissojen aivoituksia. ;)

  VastaaPoista
 2. Ehkä se oli vihje että sointuvampaa ruokaa kiitos!

  VastaaPoista
 3. Aivoitukset ovat tosiaan hankalasti tulkittavissa, mutta voihan se hyvin olla, että sointuvampaa ruokaa sopisi olla... Nyt vain ei tule heti mieleen, mitä se sitten olisi. Pitää kysyä eläinkaupasta. :)

  VastaaPoista
 4. Fanttilankaa, hyvä idea. Sitä onkin tuolla kaapissa.

  VastaaPoista
 5. Tosiaan, fanttilankaa! Mietinkin, mikä tuon ihanan kissanlelun ja ihmistenkin mielestä kiehtovan langan nimi onkaan. :)

  Meillä on nyt taisteltu jo muutama päivä fanttikäärmeen herruudesta, joten ei vielä tietoa, onko ihan klassikkolelu, mutta ainakin näin alkuun on hyvin suosittu juttu.

  VastaaPoista