lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kevät toi, kevät toi... paisteja!

Cisu ja Toto olivat tänään illansuussa rauhallisesti pahvilaatikkounilla, kun ihmiset vähemmän rauhallisesti, hyvin kiihtyneinä, raastoivat heidät hereille. Tonttimme takametsikössä oli todisteita siitä, että kevät on nyt varmasti voittanut kovan talven: kallioilla kiipeili kolme valkohäntäkaurista.

Kissojen viisaudella harmaaveljekset ymmärsivät heti, että tämä ei todellakaan ollut turha herätys. Paisteja tähtäimessä, heti tuijotusasemiin!


Paistienvaaninnan aikana kamera vaani profiilitutkielmia.

Cisu tarkkailee kokeneen kauriinmetsästäjän tavoin. Hän oli jokin aika sitten syliulkoilulla, kun saimme tämän kevään aivan ensimmäisen peurahavainnon. Se oli niin vaikuttava, että Cisu kurkki vuorokauden ajan tuon tuosta ikkunasta havainnon suuntaan.


Kyllä kevät on pakahduttavan jännittävää aikaa!

4 kommenttia:

 1. Kissan lasittunut katse on hyvin hauska, korkeintaan viiksi voi värähtää!
  Bambeja - ihanaa, onko niistä yhtään kuvaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ei ole valitettavasti bambikuvia, kun niitä ei saa kuvattua ikkunan läpi, ovat liian kaukana... Ja jos menee ulos, ne pakenevat. Mutta ehkä joskus. Niitä näkyi taas äsken, joten toivoa on. :)

  VastaaPoista
 3. Teillä onkin ihan kunnollisen kokoisia paisteja, meillä ei ole vielä mitään pulua isompaa näkynyt. Pöh.

  VastaaPoista
 4. Pulut on kyllä siitä parempia, että niitä on enemmän ja ne tulee lähemmäs ja ne saattaa jopa härnätä kissapetoja. Peurat eivät tule kurkkimaan ikkunoista, ikävä kyllä. :)

  Eikä niitä ole nyt näkynytkään, ovat varmasti pelästyneet, kun pihalla on nähty jo useaan otteeseen kaksi suurta harmaata supermetsästäjää.

  VastaaPoista