torstai 8. huhtikuuta 2010

Maanjäristys Koratiassa

Unohtakaa aamuiset lässytykset suloisista kainalokissoista. Cisu ja Toto eivät vähään aikaan pääse kainaloon kuin korkeintaan siksi, että heitä kannetaan jonnekin jäähylle.

Onneksi minulla on vapaapäivä, enkä ehtinyt vielä lähteä kotoa minnekään, sillä pojat järjestivät äsken hieman actionia.

Kuului kauhea rymäys ja sen jälkeen Toto näytti tältä.

Cisullakin on häntä valmiustilassa, mutta hän sentään uskaltaa mennä katsomaan, mitä ihmettä Koratiassa on tapahtunut.


Jos kaksi kissaa juoksee peräkkäin parkour-henkisesti seinällä, seinän koristeena ollut kangas saattaa tippua.


Sekös kummastuttaa.Oho, kylläpä meille pojille sattuu ja tapahtuu!Silläkin riskillä, että koko talo on hujan hajan palatessani, MINÄ lähden nyt jäähylle, ennen kuin tulee jälkijäristyksiä. Tämä mellakka ei nyt oikein vastaa käsityksiäni rentouttavasta lomapäivästä.
Osa 2 - jälkijäristys
Niin, en sitten kerinnyt minnekään, kun todellakin sattui ja tapahtui taas. Pitäisikö itkeä vai nauraa? Ainakin haluaisin kirkua. Hysteerisesti.
Ehkä kyseessä ei olekaan maanjäristys vaan vallankumous. Ainakin Koratian kuninkaanlinna on vallan kumossa.

Linnanherra Tottendalos huojuvassa talossaan.

Kauhean kiva tää kaatunut talo. Nyt ei kyllä häntää pörhistytä lainkaan.


MINULLA alkaa nyt olla karvat aika pystyssä. Onko noi tulleet ihan hulluiksi?!

13 kommenttia:

 1. Ooh, mitä puuhkahäntiä. :)
  Kuvat ovat liian söpöjä, joten en osaa suhtautua seinävaatteen putoamiseen tarpeeksi vakavasti. ;)

  VastaaPoista
 2. Kohta osaat, kun lisään vielä pari kuvaa juttuun. En sitten kerinnyt pakoon ennen jälkijäristystä ja nyt täällä tapahtuu ihan kauheita....

  VastaaPoista
 3. Hihii! xD Koratiassa on aina äksöniä. Söpöt haamuraidat hännässä.

  VastaaPoista
 4. Grrr, helppohan kaikkien on siellä söpöillä ja ihastella, kun ei tarvitse asua noiden villipetojen kanssa. ;D

  Haamuraidat on kyllä söpöjä ja kertovat, että pojat ovat vielä nuoria ja pentumaisia. Mistään muustahan sitä ei voisi arvatakaan, kun heidän käytöksensäkin on niin rauhallista ja aikuista!

  VastaaPoista
 5. Tämä olkoon opetuksena kaikille remonttimiehille. Jos taloa järsii liikaa, se kaatuu.

  Lähde äkkiä pois kotoa, ettei tapahdu kauheuksia! ;)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti tästä on edes jotain oppia eli hyötyä jollekin. Talo on nyt pysynyt 20 min pystyssä ja minulla on jo melkein ulkotakki päällä, pian pääsen siis pakoon. Ihme muuten, etteivät koheltajat ole aiemmin saaneet kumpaakaan täystuhoa aikaiseksi. Tänään sitten onnisti, tulikin tuplatuho!

  VastaaPoista
 7. Haaahaha :"D Ihanaa että muillakin on tuollaista - juuri kun kerkeää sanomaan miten meidän kissat on niin suloisia ja ihania jne, rysähtää jotain alas. (Ei, en ole vahingoniloinen vaan meilkeinpä oikeasti myötätuntoinen ;) )

  VastaaPoista
 8. Kissojen ilme on vähintäänkin kysyvä.. ihan niinkuin SINÄ olisit syyllinen ja he täysin viattomia sivullisia ;)

  VastaaPoista
 9. Tuo kuulostaa niin tutulta! Hyvä, että muillakin on enempi tai vähempi sekopäisiä katteja, vertaistukea tarvitaan :D

  VastaaPoista
 10. Kissojen logiikalla tämä varmaan olikin minun syytäni. Mitäs en leikkinyt heidän kanssaan, Koratian tavaratkin hermostuivat.

  Lähdin sitten tosiaan ulos ja mies oli tullut pian sen jälkeen kotiin. Täällä oli ollut kovin unisia ja lauhkeita kissoja vastassa. Vähän olivat löntystelleet ympäriinsä ja haukotelleet. Oli niin rankka päivä...

  No, niin tai näin, aina on tosiaan hyvä tietää, että muillakin on sekopäisiä koheltajia. Ja on ne silti niin ihania, vaikka ovatkin välillä vähän kamalia! ;)

  VastaaPoista
 11. Oi, ihanan eloisia katteja! ;) (sanoo hän, jolla on kaksi vanhaa uneliasta kisua)

  VastaaPoista
 12. Täytyihän sitä nyt poikien järjestää hiukan viihdettä vapaapäiväsi kunniaksi. Varokaa vaan, jälkijäristyksiähän voi tulla vielä päivien tai jopa viikkojen jälkeen ;)

  VastaaPoista
 13. Villikissa, harmi etten voi lainata villiviikareita sinne. Voi olla, että jo parin kunnon järistyksen jälkeen vanhat rauahankissat olisivatkin oikein leppoisan ja sopivan tuntuisia. Kivahan se on, että kissoilla on energiaa, mutta voisi sen käyttää muutenkin kuin talon hajottamiseen. ;)

  Vaikka on sitä käytettykin. Mäykysen varoitus pitänee paikkansa, jälkijäristyksiin voi mennä aikaa. Nyt on nimittäin olla ihan rauhallista, mutta se lienee tyyntä myrskyn edellä...

  VastaaPoista