perjantai 23. huhtikuuta 2010

Uusia oikeuksia

Cisu on Koratian kuningas, Talon ensimmäinen kissa ja ennen kaikkea Isoveli. Hän on ollut aina hyvin tarkka siitä, että juuri hän on se vastuunkantaja, joka pesee sekä itsensä että pikkuveljen ja ylipäätään hoitaa kaikki vaativammat hommat.

Nyt yön hiljaisuudessa on havaittu muutoksia pelisäännöissä. Cisu sallii (öisin) Toton pitävän itseään sylissä ja Toto on saanut myös suuren etuoikeuden, hän saa pestä Cisua. Ennen sellainen aiheutti vain riitaa tai ainakin hyvin tuiman katseen, että pidäs pikkurääpäle se kielesi kurissa.

Mutta nyt ajat ovat siis muuttuneet. Kamera salakuvasi erään yöhetken aikana. Cisu on tuo unirulla ja Toto halaava hoitaja.

Toto on aina kehrännyt kovasti Cisun hoitaessa häntä. Cisu ei kehrää, vaikka hän saisi Totolta maailman huolellisimman ja hellimmän niska- ja korvapesun. Toto sen sijaan kehrää hoitaessaankin: onhan suuri kunnia saada palvella hienoa isoveljeä.

4 kommenttia:

 1. Voi noita hassuja, helliä poikia. Suloisia!

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti tämä on joku aikakysymys, koska meillä on tapahtunut samaa siirtymää. Eppu on siirtynyt pesemään Maunoa enemmän kuin ennen ja tässä eräänä päivänä seurasin miten Mauno hurisi onnessaan kun Eppu pesi hänen päätään.

  VastaaPoista
 3. No niin ! Cisu luovuttaa auktoriteetistaan nautinnon nimissä. Sehän on todella kunnia saada pestä isoveljeä ja se suoritetaan huolellisesti. Ihanat pojat. (Ja terveisiä Vaasan puutarhamessuilta).

  VastaaPoista
 4. Aikakysymys taitaa olla, jos Maunolla ja Epullakin on samat systeemit. :) Hassua, miten tyypit, jotka ystävystyvät muutamassa tunnissa, kuitenkin viivyttelevät lähes vuoden joidenkin sääntöjen luomisessa ja hiomisessa. Onneksi Cisu sentään päätti jo ajat sitten, että Totokin saa olla ihmisten lellittävänä ihan miten paljon vain (aluksi siitä tuli Paha Katse sekä Totolle että ihmisille) ja Totokaan ei enää tarvitse rohkaisua esim. syliin tulemiseen. Mutta tämä nuoleminen, se on mitä ilmeisemmin hyvin tärkeä juttu! Nyt kun Totolla on siihen oikeus, hän pikalipaisee Cisua tuon tuosta. :)

  VastaaPoista