keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Päivän asut

Eikös blogeissa ole aina kuvia päivän asuista?

Tässä Toton jokapäiväinen ja varsinkin -iltainen asu: miehen entinen musta, nykyinen harmaakarvainen fleece. Sen päällä on ihana nukkua, etenkin jos se on sängyn päällä. Kun fleece oli eräänä aamuna tipahtanut lattialle, Toto katseli sitä pitkään, samanaikaisesti miettivänä ja lempeänä. Rakas nukkuma-alusta, yksin lattialla, voi kauheaa!


Cisu ei ole tapojensa orja. Kun siskoni kävi kylässä ja jätti ajattelemattomasti takkinsa eteisen penkille, Cisu hoksasi heti, että tuon vaatteen päällä en olekaan vielä nukkunut (olipa se musta fleece tai jokin muu vaate, mutta vaatteen päällä on aina hyvä nukkua, siitä on Cisukin yhtä mieltä).

Tähän voisi kyllä tehdä pesän...
Tai sitten Cisu vain yritti estää, ettei aina silittivä ja leikittävä vieras lähde ikinä pois.

7 kommenttia:

 1. Kyllä on hienot päivän asu -kokonaisuudet, ja "accessories"kin löytyy molemmilta pojilta ;) (Mikä lie se nyt suomeksi sitten onkaan.) Onneksi musta ei ole kovin kaukana harmaasta, vielä mukavampi voisi olla vaikka valkoinen persialainen mustalla paidalla :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ;) Voihan kissojen hyviin tapoihin kuulua myös se, että jättää muiston toiselle itsestään! Siis karvojen muodossa..

  VastaaPoista
 3. Niin, ja puhumattakaan ominaistuoksun jättämisestä. Sehän on suuri kunnia vaatteen kantajalle!

  VastaaPoista
 4. Joo, meillä on onni, että pukeudumme tylsästi itsekin aika harmaa-musta-väriskaalalla eikä koratin karvakaan sitä pahinta lajia ole. Joskus kuitenkin huomaa esim. töissä, että kiva, punttini on ihan harmaakarvainen! :)

  Tottis ainakin haluaa lähettää kaikille ominaistuoksua kotituliaisiksi, sillä hän kiehnää kaikkea ja kaikkialla. Onhan se hyvin huomaavaista, että meiltä lähtiessään kaikki saavat kissamaisen muiston mukaan. Ja jotkut saavat konkreettisempiakin terveisiä - kun lainasin koiranomistajalta kirjan ja toin sen kotiin, Cisu puri heti sen kanteen protestiksi reiän. Siinä kirjassa ei kai ollut oikein hyvä tuliaistuoksu mukana!

  VastaaPoista
 5. Tottiksella on kyllä maailman ihanimmat silmät! :)

  VastaaPoista
 6. Marjis, hih, kiitoksia! Cisulla on paljon keltaisemmat silmät, sellaiset meripihkasilmät kuin koratpennuilla. Totolla on, vaikka hän on nuorempi, vihreämmät eli enemmän aikuiskoratin silmät. Odotellaan, millaisia kaunosilmiä heistä vielä kehittyy, lopultahan värin pitäisi olla todella vihreä.

  VastaaPoista