tiistai 27. huhtikuuta 2010

Vai sellaisia juttuja!

Cisun ja Toton viikonloppu sujui varsin leppoisasti leikkien, ulkoillen ja hyvästä ruoasta (possunsydäntä!) nauttien. Kaikkea kukkakärpäsistä peuroihin tuli vaanittua, mutta paparazzi oli laiskalla tuulella eikä vaaninut mitään edellä mainittua kameransa kanssa. No news is good news blogissakin, eli hyvää kuuluu, mutta ei vaan ole saatu kerrottua sitä netissä.

Ehkei sen olisi väliksikään, jos Cisulta ja Totolta kysytään.

Olen ajatellut, että eläimistä voi hyvin blogittaa, kun ne eivät kuitenkaan opi lukemaan ja huomaa, että ahaa, näin hölmöjä sitten meistä kirjoittelit. Kissat ovat kuitenkin niin älykästä väkeä, etten ole varma, päteekö teoriani. Ainakin vähän aikaa sitten kävi ensin niin, että Cisu tunkeutui koneelle ja päätti tarkastaa, mitä Bloggerin päivitysikkunassa näkyy.Sitten Cisu kai kertoi Totolle, että toi toinen meidän ihmiskämppiksistä on sitten aika ajattelematon ja häpäisee meidätkin.
Kun tietokone saapui seuraavana päivänä kotiin, Toto hyökkäsi tietsikkalaukun päälle ja pysyi siinä koko illan. Olikohan tarkoitus kertoa, että tätä konetta ei sitten tarvitse enää käyttää. Vai sellaisia juttuja meistä kerrotaan!

Ikävä kyllä minulla on pääsy myös muille tietokoneille. Niin että voin kertoa vaikka siitä, että meillä on viime aikoina pohdittu jotain aivan kauheaa poikien päänmenoksi: on selvitetty, millaisia ovat kissojen pelastusliivit. Menemme vapuksi mökille ja olisi hauskaa, jos pojatkin pääsisivät piipahtamaan läheisessä saaressa ja siellä olevassa talossa. Onneksi taitaa olla niin viileää, etteivät kissat joudu muuntumaan merikarhuiksi vielä tällä visiitillä.

12 kommenttia:

 1. Höh, miksi kommenttini on poistettu? Minua todellakin kiinnostaisi nähdä ne kissaliivit. Toivottavasti tulee kuvia. Periaatteessahan kissa kyllä osaa uida, mutta ei vara venettä kaada.

  VastaaPoista
 2. Poistettu? Se on sitten Bloggerin tekosia, sillä minulle ei edes tullut tietoa kommentista (saan sähköpostiin kopion kaikista kommenteista). Itsekään en ole aina saanut viime aikoina kommentoitua toisten blogeihin.

  Liivejä ei ole vielä hankittu, mutta selvitystyö on aloitettu ja vaihtoehtoja mietitty. Jos liivit saadaan, niistä tulee varmasti kuvia, vaikka C ja T eivät uskaltaisi mennä ne päällä veneen lähellekään. Temppukissat-blogissa on ollut kuvia kissoista veneilemässä liivit niskassa.

  VastaaPoista
 3. Odotellaan... Meillä on vedestä sellainen kokemus, että kissa parkuu huolesta suunniltaan rannalla, kun isäntäväki on uimassa.

  VastaaPoista
 4. Hih, meidän kokemuksen mukaan Toto katsoo mökin ikkunasta ja parkuu huolesta suunniltaan, kun Cisu pistää tassun mereen. :)

  VastaaPoista
 5. Mutta ovat osoituksia siitä, kuinka kissa rakastaa läheisiään.

  VastaaPoista
 6. No nytpä selvisi sekin, miksi Sohvi tulee läppärin näppäimistölle kävelemään.. se ei tietenkään halua itsestään kerrottavan blogissa ;)
  Kyllä kissat tietävät kuitenkin kaiken.. Vai pelastusliivit, varmaankin veneeseen syytä on sellaiset hankkia. Odotellaan mitä keksitte ;)

  VastaaPoista
 7. Hui kamala, tetävätköhän meidänkin pojat mitä kaikkia noloja mammanpoikajuttuja niistä aina kirjoittelen? :O

  Kissojen pelastusliivit kuulostavat hauskalta ja haasteelliselta jutulta. Mielenkiinnolla odotellaan miten teillä käy :) Meillä ei ole venettä eikä mökkiä, mutta mistäs sitä koskaan tietää mitä tulevaisuus tuo.

  VastaaPoista
 8. Jah, no kaikkeen tottuu sano irlantilainen hirteen vietäessä. On se parempi että on ne kuin hukkumisvaara. Minun pojat kulkee veneelläkin, mutta omissa kopissansa. Olen miettinyt joka kerta, että jos vene kaatuu niin sitten pitelen kopat veden pinnalla vaikka millä voimilla. Toivottavasti näin ei koskaan käy! Mutta vähän niinkuin lentsikassa, pelastussuunnitelma on hyvä olla valmiina.

  VastaaPoista
 9. Tuota tuota, palasin vain kertomaan, että minulla on skype auki kaukaisen ystäväni kanssa puhelua varten. Musti tuli koneen päälle ja nyt skype ilmoittaa, että olen hakenut "jm"-nimistä henkilöä. Tunteeko kukaan? Onko jm joku kissa? Joku hyvännäköinen friidumisu? Mustilla taitaa olla tekniikka paremmin hallussa kuin tiesinkään.

  VastaaPoista
 10. Musti on sitten minua taitavampi tietokoneen käyttäjä, en ole koskaan skypettänyt! Meillä kissat varovat näppistä ihmeen hyvin, mutta joskus pitää tietenkin vähän näppäillä. Olenkin jo kertonut blogissa, että joskus ajat sitten Cisu tavatttiin meilailemasta miehen asiakkaalle viestiä "89". Kaikki oli ok ja vain lähettämistä vaille valmista. :)

  Kylläpä pelastusliivit kiinnostavat! Tämän innoittamana olen kerrankin hoitanut jonkun asian heti kun olen vähän sellaista suunnitellut ja lupaillut... Eli tilasin pojille eilen liivit. Niiden pitäisi saapua 1-5 arkipäivässä, joten tuskin pääsemme vappuveneilylle niiden kanssa, mutta kuvia liiveistä tulee ensi viikolla.

  Itse olen ajatellut, että koppa on vaikea pelastaa, jos vene keikahtaa. Toisaalta veneet ovat erilaisia ja samoin miehistötkin. Jos ei ole montaa syliä, on turha kuvitella veneilevänsä ilman koppaa, veikkaan. Tai ainakin minusta tuntuu, että vaikka ajatus iltasoutelusta Cisun ja Toton istuessa kauniisti veneen kokassa maisemia ihailemassa on viehättävä, se on myös todella epärealistinen.... Ja voi myös olla, ettei heitä merikauhun takia koskaan saa veneeseen kuin kopassa; silloin voivat kyllä jäädä maakravuiksi, kun mitään pakollista venematkaa meillä ei kuitenkaan mökkeillessä ole.

  VastaaPoista
 11. Meillä Paavo valvoo mitä meistä kirjoitetaan!

  VastaaPoista
 12. Virallinen valvoja olisi kyllä hyvä meidänkin blogissa! t. Cisu ja Toto

  VastaaPoista