torstai 15. huhtikuuta 2010

Toto n-a-u-t-t-i-i

Joskus kuulee kissoista, jotka piiloutuvat täysin vierailta. Blogia seuranneet varmaan arvaavat, että Cisu ja Toto eivät piiloudu keneltäkään (paitsi Cisu koirilta, jos sellaisia tulee pihallemme).

Harmaaveljekset ovat aina hyvin uteliaita uusia tuttavuuksia kohtaan. Heitä nuuhkitaan ja kierrellään ja sitten testataan, osaavatko ne leikkiä lelulla, jos heille sellainen tuodaan. Syliin ei useinkaan mennä, mutta Cisu pyrkii nuolemaan ja sukimaan vieraiden hiuksia...

Ja tutut kylässäkävijät, ne ovat aina ihana yllätys! Siskoni vierailussa oli muutakin hyvää kuin se, että Cisu sai uuden päivän asun. Siskon ei tarvinnut kuin istua lattialle, niin Toto oli kärkkymässä silitystä. Ja saihan hän sitä. Ja nautti niin paljon kuin vain pieni onnellinen kissa voi nauttia.

HURRRRRRR! Tämä on ihanaa...

5 kommenttia:

 1. Myös Toton silittäminen on ihanaa :) Ja palkitsevaa.

  VastaaPoista
 2. No voi että! Melkein pystyy kuulemaan pörinän :-)

  VastaaPoista
 3. Hur ja pör! :) Mikään ei ole mukavampaa kuin kissan silittäminen! Toto on niin kohtelias, että jos sitä alkaa silittää, kun hän ei halua, niin hän ei juokse pakoon vaan matelee matalana hiljaa eteenpäin, silleen että livahdan tästä vaivihkaa, niin ehkä toi käsi ei loukkaannu.

  VastaaPoista
 4. Ihanan onnellinen kisu. :)

  Ja luin muuten tuon otsikon, että Totonautti. :D

  VastaaPoista
 5. Meidän onnellinen pieni Totonautti. :D

  VastaaPoista