torstai 2. huhtikuuta 2009

K-vouhotusta

Eilen oli ihana, puuhakas ja tuhlaavainen, innostava ilta! Yllättäen huomasin, että taaskin illan teemakirjain oli K.

Ensin uskaltauduin Hulluille päiville, ja kas, minulla on nyt uusi hieno kamera. En ehtinyt eilen vielä tutustua siihen muuta kuin akun lataamisen verran, mutta näppärältä ja monipuoliselta vaikutti, olkoonkin että on vain "räpsä". Edellinen räpsä  oli kuitenkin jo ihan muumio digikameraiässä.

Akateemisesta tarttui mukaan - kuinka ollakaan - pino hullun hintaisia kirjoja. Kjell Westön kuvitettua Missä kuljimme kerran -romaania lukuun ottamatta kirjat olivat uusia tuttavuuksia, tai eivät ainakaan lukulistalta poimittuja. Ostin Brillat-Savarin Maun fysiologian, Pamukin Uuden elämän, Tabuchhin Unien unia sekä hauskalta vaikuttavan teoksen Suomen maasta ja kansasta.

Ja mikä oli kirjoja ostaessa, sillä eilen illalla tilasimme tähän tilaan uuden kirjahyllyn. Eikä minkä tahansa hyllyn, vaan puusepän tekemän mittatilaushyllyn! Olen innoissani, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun tilaan mitään mittatilaustyönä. Jos hylly onnistuu, niin minulla on noin miljoona muuta remontti- ja sisutusideaa odottamassa...

Illan aktiviteetteihin kuului myös kahden kirja-arvostelun kirjoittaminen. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, kaupunkisuunnittelusta ja taiteesta, tutustu kirjoihin Arabia Arabia ja Arabianrantaan!

Kaikesta tästä k-touhusta kärsi tietenkin kotieläimemme kissa. C teki parhaansa estääkseen kirja-arvostelujen kirjoittamisen: hän hyppäsi läppärin päälle, tunkeutui kirjansivujen väliin ja oli muutenkin surkea. Kumpikin typerä kämppis teki koneen ääressä töitä, törkeää. Minä onnistuin vielä hajamielisyyksissäni sulkemaan kissaparan työhuoneen kaappiin (tietenkin sinne, jonne hän ei missään tapauksessa saa mennä, koska kaappia ei ole kissasiivottu ja siellä on vaarallisia esineitä). Hyvitykseksi leikimme vähän uudella luonnonläheisellä lelulla eli kävyllä ja kävimme valjaskävelyllä. Hyvällä mielikuvituksella voi kuvitella, että valjastaminen sujuu kerta kerralta ihan vähän paremmin. Eilenkin toki tutistiin ja kaatuiltiin, mutta C meni oma-aloitteisesti tutkimaan ruohoa, pensasta ja jopa vesilätäkköä. Kyllä se tästä!

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavia kirjoja! Odotan innolla uudella hienolla kameralla otettuja kuvia kissin käpyleikeistä. :)

    VastaaPoista
  2. Kuvia kissin käpyleikeistä kirjahyllyssä. Minäkin odotan niitä! :) Olen varma, että C arvostaa uutta kirjahyllyä eli kiipeilytelinettä.

    VastaaPoista