torstai 2. huhtikuuta 2009

Maailman laidalla

Menee vähän yksitoikkoiseksi, kun vain ulkoilusta puhutaan, mutta... onhan se jännää, että uskalsin äsken kävellä maailman ääriin tai ainakin terassin uloimmalle kulmalle! Olin terassille ainakin viisi minuuttia, kävelin ja nuuskin koko ajan ja sain vain kerran valjashalvaannuskohtauksen (silloin tosin kupsahdin terassilta suoraan nurmikolle, mutta ei puhuta siitä).


Kyllä ahkera, määrätietoinen ja kannustava valmennus vielä tekee C:sta ulkoilmakissan. Toivottavasti ei sentään näin aktiivista!

3 kommenttia:

 1. Oho, susta on ihan selvästi tulossa kunnon ulkoilija!Onneksi ei kuitenkaan niin kova kuin oli tuolla linkin takana.

  VastaaPoista
 2. Heh varo vaan tai C:stäkin tulee yhtä hurja reviiriään tarkasti puolustava valjastelijakissa. :)

  No ei vaan, Wallun kohdalla tilanne on sikäli eri, että se vietti ekat pari vuotta vapaasti ulkoilevana kissana, joten sieltä on jäänteenä tuo reviirinpuolustus. Pitäähän sitä reviirinrippeitä tunkeilijoilta puolustaa, joskus kun tuo reviiri on varmasti ollut suurempi.

  VastaaPoista
 3. Hyvin ymmärrettävää käytöstä Wallulta. :)

  Meidän arkajalasta ei tule varmaan ihan helpolla reviirinpuolustajaa - tällä hetkellä tilanne on ainakin se, että jos toinen kissa tulisi vastaan, ihmisten pitäisi varmaan puolustaa herra pelkuriulkoilijaa. Toista kissaa ei kyllä ihan pihapiirissä olekaan, kettu sen sijaan on. Ehkä vielä pyörimme joku päivä sen kanssa vesilätäkössä...

  VastaaPoista