lauantai 25. huhtikuuta 2009

Verkostoitumista

Olemme verkostoituneet! Kotimme on nyt suojattu ikkunasta ulos tunkevilta kissoilta ja sisään tunkevilta hyönteisiltä. Parissa ikkunassa on nyt hyönteisverkko. Tuulettaminen on mahdollista - ja C voi nuuskuttaa ulkoilmaa, onhan sekin jotain, vaikkei ulkoviipotusta korvaakaan.

Harkitsimme kyllä varsinaisia kissaverkkoja, mutta tähän päädyttiin. Kun C on yksin, emme kuitenkaan jätä ikkunoita auki (meillä ei onneksi ole kesälläkään yleensä kauhean kuuma), ja kun hän ei koskaan revi tai pure mitään rikki, olemme toiveikkaita, että tämä ratkaisu toimisi. Jos tuntuu toimivalta, pitää verkostoitua vielä vähän lisää lähiaikoina.

Kurkistus makuuhuoneen ikkunasta.
Ja vastavalokaihoa keittiön ikkunalla. Oi, päästäkää minut ulos!

5 kommenttia:

 1. Ooo, komeat ovat. :) Ihan itsekö askartelitte?

  VastaaPoista
 2. Parvekeverkkoa meillekin on tulossa. Saa nähdä kuinka pitkään kestää, ennen kuin ihmisväki saa moisen viriteltyä sinne parvekkeelle asti...

  VastaaPoista
 3. Joo, tai mies askarteli. Ikkunoiden ritilät ovat irrotettavia, joten siihen vain nidottiin kiinni verkkoa. Ei ollut tietääkseni iso homma, eikä C ainakaan ekoina päivinä yrittänyt ollenkaan raapia tai purra verkkoja.

  VastaaPoista
 4. Mistäs te tuota verkkoa ostitte? Nemon tultua taloon, ei paljon olla tuuleteltu ja näin kesän kynnyksellä ikkunoita olisi kivaa alkaa pitämään auki. Joten jotain verkkoa pitäisi meidänkin ikkunoihin saada.

  VastaaPoista
 5. Verkko oli ihan (kai Espoon Sellon) Prismasta ja on nidottu kiinni ikkunaritilöihin. Ainakaan ekan viikon aikana C ei ole kertaakaan yrittänyt purra tai repiä verkkoja, ei vissiin ymmärrä, että niinkin voisi tehdä. Ikkunan avaamisen ääni saa sen nykyisin aina juoksemaan vauhdilla paikalle: mä haluan nuuhkia ulkoilmaa!

  VastaaPoista