perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kaupunkilomalla, osa 2

Kun alkuihmettelystä oli toivuttu, reipas herra C oli löytänyt lomakohteestaan monia harrastusmahdollisuuksia.


Suosikkilajeihin kuului nojatuoliagility. Pelin säännöt ovat yksinkertaiset: seuraa nauhaa nojatuolin yli.Muihin aktiviteetteihin olivat kuuluneet mm. keittiön kaappien päällä oleilu ja lintujen bongaaminen ikkunasta. Iltalenkkeilystä oli huolehdittu päivittäin ravaamalla ympäri asuntoa päättömästi. C oli lisäksi tutustunut kuuluisan Lars Sonckin korttelin arkkitehtuuriin valjastamalla rappukäytävässä. Kuten päämäärätietoiselle nuorelle herralle sopiikin, suunta oli aina ollut ylöspäin, ei koskaan alas ja ulos. Myös television katselulle oli jäänyt lomalla aikaa.

Haa, telkkarissa on tyttöjä!
Tapojensa mukaisesti C oli osallistunut myös matkoilla ollessaan innokkaasti sisustamiseen. Hänellä oli onnea, sillä majapaikkaan sattui saapumaan juuri hänen vierailunsa aikana uusi sohva, joka oli pakattu mitä mielenkiintoisimmalla tavalla. (Sivuhuomautus: sohvan omistajat saivat ohjeet suojata uusi sohva mitä mielenkiintoisimmalla tavalla - onneksi C ei ollut teroittanut sohvaan kynsiään.)

Sohva oli tutkittu yltä päältä...

ja alta!

Kun kaikkea kivaa puuhaa oli löytynyt, oli kissakin rentoutunut. Tällaista luksusta hänelle ei usein kotona suoda: päiväunet kainalossa.

Reissu taisi sujua hyvin, kun loppumatkasta lojuttiin jo näin rennosti - aivan monien muiden kerrostalokisssojen tapaan - ikkunalaudalla elämästä nauttimasta.

Kiitos kivasta seurasta ja hyvästä hoidosta!
Matkakertomuksen ensimmäinen osa löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. C:n lomareissu on sujunut näköjään mukavissa merkeissä. Ja hienosti otetaan vikassa kuvassa ihan rennosti. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä se oli mukava reissu. Hoitajatkin olivat tyytyväisiä, mitä nyt valittelivat, että kissat voisivat nukkua hieman enemmän ja hyppiä ja kolista hieman vähemmän öisin. ;) Hyvä, että hoitokeikka sujui puolin ja toisin, ehkä kissistä kehtaa tarjota kylään toisenkin kerran.

    VastaaPoista