lauantai 11. huhtikuuta 2009

Fleksiibeli ulkoilija

Jotta C:n imago ei olisi uninen ja veltto (vrt. äskeiset nukkumiskuvat), pitää laittaa heti perään kuvia rohkeasta luonnonystävästä.

Älkää kertoko C:lle, mutta hänelle hankittiin tänään pienen koiran flexi. Hyvin tuntui flexiulkoilu sujuvan, kissa oli reippaampi kuin koskaan ennen.

Ensin teimme sen virheen, että olimme autotallipihallamme. Kuka itseään kunnioittava hurja villieläinkissapeto asfaltilla viihtyisi? Siellä ei viitsi kuin kököttää.
Seuraavaksi suuntasimmekin tonttimme rajalla olevalle pienelle sillalle. Siellä C pohti hetken, voisiko ulkoilu olla sittenkin hauskaa...
Voi se! Tässä määrätietoinen metsämies suuntaa pois sillalta, suoraan villiin ja avaraan luontoon.C olisi jatkanut yhä kauemmas heinikkoon, kohti metsää. Lopulta hänet piti kantaa kotiin. Kotona huudettiin siihen malliin, että eiköhän me mennä kohta uudestaan metsään!

7 kommenttia:

 1. Ei ole arkajalkakissasta tietoakaan enää. :) Kyllä se kesäkeli kisaan metsään ajaa!

  VastaaPoista
 2. kisaan kissan, kissan kisaan. :D

  VastaaPoista
 3. Villi metsämies muuten maastoutuu mahtavasti tuonne harmaaseen heinikkoon. Onneksi kissillä on tuo sininen panta, jotta tietää mihin pitää katse kohdistaa.

  VastaaPoista
 4. Onpas C rohkea valjastelija jo, ei näytä enää samalta arkajalalta joka ei uskaltanut terassilta poistua. :)
  Siitä se lähtee!
  Ennen kuin huomaattekaan teillä on siellä Wallun kaltainen reviiritietoinen hurja valjastelija. ;)

  VastaaPoista
 5. Hui, reviiritietoinen hurja valjastelija... ;) Kuin tätä enteillen KAUKANA naapurissa asuva kissa oli toisten naapurien mukaan käynyt eilen pihallamme. Tietääksemme ko. kissa ei ole koskaan tullut näin kauas kotoaan, mutta ehkä pellon yli on kiirinyt hurjan metsäkoratin hajua...

  Eilisten kuvien jälkeen hurja metsäkorat on mm. vaaninut lintua pihalla sekä kiivennyt kaksi kertaa puuhun. Siitä se tosiaan lähtee! Alkaa olla vaikeuksia poistua ovesta ilman C:tä, heti kun huomaa, että joku pukee takin ylleen, hän menee ovensuuhun flexin viereen huutamaan. Valjaiden pukemista vastustellaan yhä kiemurtelemalla, mutta heti kun ne on päällä, kuuluu HUR - odottavainen HUR, taas lähdetään ulos!

  VastaaPoista
 6. Viimeistään parin viikon päästä kadutte, että ikinä veitte C:n ulos ;) Kohta C:n päässä on vain yksi ajatus: Ulos! Ulos pitäisi päästä aamulla ja päivällä ja yöllä ja siellä pitäisi mielellään olla tuntikausia. Mutta onhan kyllä kieltämättä todella kiva, kun näkee, että kissa todella viihtyy.

  VastaaPoista
 7. Joo,on tässä jo nyt käynyt mielessä, että pakkoko ihmisten on tilata mittatilausvaljaita ja tehdä toisesta ulkoiluriippuvainen, kun se ei olisi itse sitä koskaan keksinyt... Varmasti kuulemma ulos!-huutoja ainakin koko kevät- ja kesäkauden. Mutta ikävältä tuntuisi, että kissa olisi yksin kotona, kun me muut olemme ulkona kesällä, joten tulkoon mukaan, kunhan suostuu olemaan flexin tai muun hihnan päässä. On tosiaan hauska seurata, miten toinen on yhtäaikaa jännittynyt, innostunut ja ennen kaikkea todella valpas ja "kissamainen" ulos päästessään. Että eiköhän me taas tänään mennä... ainakin kerran tai pari :)

  VastaaPoista