lauantai 4. huhtikuuta 2009

Onnea yksivuotiaalle! Ja hyvää matkaa!

Hieno herrasmiehemme, tasaisen harmaaturkkinen mutta muuten niin kovin värikäs persoona, korathurmuri C viettää tänään yksivuotispäiviään. Onnea!

Päivänsankari on korkeasta aikuisen kissan iästään huolimatta joskus kovin kärsimätön luonne, joten hän järjesti synttäribileet jo aiemmin. Tänään hän suuntaa merkkipäivän kunniaksi vajaaksi viikoksi kaupunkilomalle Helsingin Töölöön, näin talvilomakaudella kissojen suosiossa olevaan kohteeseen nimeltä Hoitopaikka. (C on luvannut pitää matkapäiväkirjaa ja julkaista sen heti kotiuduttuaan.)

Turhamais... linjoistaan ja kunnostaan hyvää huolta pitävänä miehenä C ei ole ollenkaan herkkuruokien perään. Pienen pilviveikon vikaa hänessä sen sijaan on. Niinpä C sai synttärin kunniaksi heti aamulla raapimamatolleen aikuisen kissan annoksen villiinnyttävän ihania kissanmintun murusia. Sekös sai sekoamaan!

Ensin kissanminttumurusten päällä piehtaroidaan.

Kun murut on saatu levitettyä ympäriinsä, niitä nuollaan antaumuksellisesti pois turkista.

Välillä vain nuuhkitaan onnellisena huumaavaa tuoksua.

Mutta erityisesti kissanmintun kunniaksi kuuluu piehtaroida, piehtaroida ja piehtaroida.

Voihan kiemura, mikä synttäriaamu!

7 kommenttia:

 1. Monta jättihalausta,
  suukkoa ja onnentoivotusta
  päivänsankarille!

  T:Villikissa, Sofia, Sonja ja Petteri

  VastaaPoista
 2. Onnea C:lle! Aivan ihana jooga-asento tuo viimeinen kiemura. :D

  Ja mukavaa lomaa myös teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Synttärionnittelut hurmaavalle C:lle! :)

  VastaaPoista
 4. C kiittää onnitteluista! Hän on jo matkoilla (muutenhan onnittelijoita olisi vaivaksi asti hänen kotiovellaan), mutta viestittää sihteerinsä välityksellä, että kaupunkiloma on alkanut hyvin. Aluksi oli kuulemma vähän hermostuttavaa olla pääkaupungin hulinassa, mutta sitten löytyi turvasatama, iso vaatekaappi, ja sen jälkeen jo sijaishoitajien sylikin kelpasi ja sitä kommentoitiin hurhur-hurinalla. Tähän kaikkeen meni tunti, joten kovin pian ei lomapaikkaa ihmetelty.

  C on antanut blogittajasihteerilleen lomaa aina pääsiäiseen asti, joten jos hän ei palkkaa hoitotätisihteeriä nettihommiin, C vetäytyy nyt hetkeksi julkisuudesta. Palataan sitten pääsiäisenä matkakertomuksen kera. Hyvää pääsiäisviikkoa kaikille!

  VastaaPoista
 5. Blogittajasihteeri on näemmä tosiaan loman tarpeessa, sillä tietenkin piti kirjoittaa, että C ei kuulemma ihmetellyt kovin KAUAN uutta paikkaa. Toivotaan, että jatkaa kyläilyä samalla reippaalla tyylillä!

  VastaaPoista
 6. Synttärionnittelut myös Kärpältä ja Opulta + ihmisiltä!

  VastaaPoista
 7. Herra Mäykysen onnittelut tulevat ihan supermyöhässä, mutta parempi kai sekin kuin ei milloinkaan :) Vietä rentouttava synttärilomaviikko siellä Töölön lomakohteessa!

  VastaaPoista