maanantai 17. tammikuuta 2011

Kiipelit kiipeilevät

Heti lintu-tv:n lähetysten jälkeen mökillä on ihaninta kiipeily. On kaappeja, portaat, porraskaide, parvi ja takka sekä se naulakko, joiden päälle kivuta. Joskus vain ylös loikkaaminen on helpompaa kuin alas laskeutuminen, kuten yllä oleva kuva Totosta osoittaa.

Cisun ehdoton suosikkipaikka on takanhuippu. Se on keskellä taloa, joten sieltä voi valvoa kaikkea ja olla silti itse rauhassa. Niin, ja siellä voi syödä ötököitä!


Kas näin. Kurota tassullasi ötökkä hirrenraosta,
syö saaliisi huulia lipoen
ja pese lopuksi tassusi.
Toto kurkkaa yläkerran parvelta, pääsisikö hänkin mukaan huipulle. Mutta ei, ei sinne tuota reittiä voi mennä.
Ei niin, en mä taida päästä sinne, Toto huokaa.
Cisulla on ratkaisu: Hei odota, mä loikkaan ilman halki ja tulen sinne!Vaan pian asetelma on ennallaan. Iso Cisu valvoo. Ja pikkuveli auttaa.

9 kommenttia:

 1. WAU! Kohotan tassuni teille, oi mestarit!

  VastaaPoista
 2. Ooh, kiitos! Mestarillisen osuva kommentti, ihan meidän arvoinen. Kiitos! T. Kiipeilevät kiipelit

  P.S. Miten sun kodin etsiminen sujuu?

  VastaaPoista
 3. Harmaa harmonia kaksikko siis vieraili Koratian puuhamaassa :) !

  VastaaPoista
 4. Puuhamaa on aina siellä missä kaksikkokin! ;D

  P.S. Naukulan sivut eivät näy meidän kotikoneella oikein, emmekä voi kommentoida. Tekstin alla oleva valkoinen palkki jää näkymättä ja musta teksti hukkuu tummaan pohjaan eli näkyy vain kuvat, ei tekstejä. Terveisiä likoille kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 5. Oho! Mikäköhän nyt avuksi? Pitää ehkä vaihtaa tuota pohjaa, se jotenkin kiukuttelee täälläkin päässä välillä. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Vaihdoin nyt tilalle tosi simppelin, jos viitsit, jaksat ja suinkin ehdit, niin viitsisitkö vilkaista jossain kohdin?

  VastaaPoista
 7. Voi tuota Toton huokausilmettä <3 Niin on söpö poika taas <3
  Teidän kissat on ehkä kaikkein ihanimmillaan noissa kuvissa missä ne ovat mökillä tuolla ylhäällä, ne ovat jotenkin silloin niin elementissään... Tai en tiedä, ne ovat niin ihania vähän kaikkialla, mutta minuun vetoaa tuo viimeisen kuvan kodinvalvonta-asetelma. Voin kuvitella, että kissoilla on yhtä aikaa jännää ja kivaa ja mukavaa. Mikäs sen parempi.

  VastaaPoista
 8. Mökki tekee kissoista tosiaan hyvin kissamaisia. Tai jotenkin ne ovat todellakin elementissään, kun voivat kiipeillä ja loikkia ja olla kaiken keskipisteenä mutta silti omassa ylväässä yksinäisyydessään. Ja valvoa ihan kaikkea. :)

  VastaaPoista
 9. Ihania touhun kissoja. Aina kun näitä katsoo, alkaa kaivata toista kissaa Petjalle kaveriksi.

  VastaaPoista