perjantai 7. tammikuuta 2011

Arkista aherrusta

Ei ole Cisun ja Totonkaan elämä pelkkää juhlaa, vaan syntymäpäiväjuhlanäyttelyn lisäksi pojat ovat mm. osallistuneet suursiivoukseen. Tai ehkä pitäisi sanoa, että he siivosivat ja ihmiset osallistuivat. Jotenkin tuntui siltä, etteivät koratialaiset olleet apulaisia, vaan työnjohtajia.

Yläkuva esittää, mitä tapahtuu, kun sohvatyynyt tulevat hetkellisesti esiin raapimasuojien alta. Tapahtuu singahduksia ja kynsimishyökkäyksiä. Kun yksi ihminen imuroi sohvanrunkoa, toisen pääasiallinen tehtävä oli kontrolloida koratialaishyökkäyksiä. Kuten kuva osoittaa, se ei onnistunut. 

Keittiötä raivatessani siirsin yhden ruokapöydän tuolin keittiökaapiston eteen. Pian jääkaapin kahvassa roikkuikin yksi kissa, ja toinen tuijotti tuikeasti: Meillä on projekti, mene pois häiritsemästä!
Juu, varsinaisia projektipäälliköitä ovat. Lattianpesuunkin piti sekaantua niin, että aina kun sinipiika nousi ämpäristä, Cisun piti saada lyödä sitä. Ja sitten vielä uudelleen. Ja vielä muutaman kerran. Aika piiskurimainen työnohjaaja tuo Koratian Kunigas.

Onhan se ihanaa, että toisilla riittää virtaa vaikka muille jakaa (Mutta mikseivät jaa? Lisävirta kelpaisi minulle useinkin!), mutta välillä tulee kyllä sellainen olo kuin kuvittelisin pienten lasten äideillä olevan. Jos voisin, lähettäisin kissat iskän kanssa kauppaan ja siivoaisin sillä aikaa rauhassa.

8 kommenttia:

 1. Niin, loistoidea! :-D Iskälle joku sopivan harmaa iso kassi olalle ja vipeltäjät sinne. Haluaisin nähdä kauppiaan ilmeen, kun kassista viuhtoisi tassu aina sopivissa paikoissa vetämään tavaroita hyllyistä alas.
  Sanon nyt saman kuin usein aikaisemmin, kun en muuta voi: kyllä nuo teidän kissat ovat sitten hassuja!

  VastaaPoista
 2. Hahaha, on teillä ollut taas hirmuinen hääriminen kahden orjapiiskurin kanssa! XD

  VastaaPoista
 3. Hihii, kuulostaa tutulta! Me olemme todenneet, että koratialaiset työnjohtajat on parasta teljetä makuuhuoneeseen suurempien siivousoperaatioiden ajaksi. Kuten nyt eilen kävi, kun olohuoneesta siivottiin joulukuusi ja joulukoristeet ja keittiöstä jouluverhot pois. Olisi voinut olla liian hurjaa, jos koratialaiset työnjohtajat olisivat ruvenneet hommiin!

  VastaaPoista
 4. Koratialaisista työnjohtajista ihmiset ovat vain niin tavattoman hitaita ja tomppeleita, että heidän on PAKKO aina näyttää mallia ja olla muutenkin ohjaamassa toimintaa aina siellä missä tapahtuu.

  Ryhdyin oikein kuvittelemaan tuota Sailan kuvaamaa kauppatilannetta. Joo-o, vaikka en ole siivouksen ylin ystävä, olisin paljon mieluummin kotona siivoamassa kuin koratkassin kanssa kaupassa. :D

  VastaaPoista
 5. Tuolla taktiikalla lattianpesu otti varmasti aikansa! Mutta mitäpä sitä ei kissojensa eteen tekisi ;) ?

  VastaaPoista
 6. Meillä työnjohto joutui tänään penaltiboksiin siksi aikaa kun kuusi lensi parvekkeelta alas - ihan vain sen välttämiseksi että perässä olisi lentänyt kaksi projektipäällikköä... ja sitäkös sitten protestoitiin.

  VastaaPoista
 7. Isännät isäntinä ja piiat piikoina, nääs.

  VastaaPoista
 8. Musta ja Harmaa, ei hätää: kyllä täällä ovat piiat taas tänään raataneet kuin orjat konsanaan...

  VastaaPoista