keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kissanäyttelyssä


Kiitos vielä kaikista synttärionnitteluista 2-vuotiaan huristelijamme puolesta. Toto on ikänsä ja arvonsa tunteva kissaherra. Vaikka eilen aamu sujui vielä riekkuen, tänään hän istui vain katselemassa minun aamutoimiani vakavan ja tutkivan näköisenä ja välillä nyökkäsi hyväksyvästi. Kaksivuotiaat eivät riehu (paitsi Cisu).

Toto järjesti juhlavastaanoton vitriinikaapissa. Cisu oli hyvin huolestunut, miksi pikkuveli on näytteillä.
Tuu nyt pois sieltä!
Mutta ei. Vips ja huiskis ja tassusta silmille, en varmasti tuu, kun oon kerrankin päässyt näyttelyyn!
Älkää huolestuko. Ihmiset olivat Cisun linjoilla ja nostivat kaappikissan pois paikasta, jossa hänen ei olisi edes alkuunkaan pitänyt olla. (Ehkä ne kaksivuotiaat kuitenkin riehuvat?)

7 kommenttia:

 1. myöhästyneet onnittelut Totolle!!!
  ja aivan ihastuttava kuvia Cisusta kirjanoppineena :D

  meidän neitit ei oo noin läheisiä ku teidän kisut. vanhempi neiti haluaa pitää oman tilansa ja halimaan pääsee vaan mami ja pari muuta ihmistä :D. nuoremmalle kisulle sähistään jos tekee itteensä tykö, mäikkääminen on kyllä kivaa :D

  VastaaPoista
 2. Hihhii, Toto ei tahtonut tulla kaapista. :D

  VastaaPoista
 3. Ei kaksivuotiaat ei riehu??? Öh... Musti, kohta 5 v... No, osaa se olla todella rauhallinen, mutta osaa se riehuakin. Ja jotenkin tuntuu siltä, että velipojan läsnäolo vain yllyttää. Ne pojat, ne pojat!
  Hieno 2-vuotisnäyttely! Minua vain huolestuttaa nukkekodin kohtalo tuossa jyrinässä siellä ylähyllyllä...

  VastaaPoista
 4. S, kiitos onnitteluista, välitän eteenpäin! Kirjanoppinut Cisu on tosiaan hyvin vetoava, käyn välillä kesken työpäivän katsomassa hänen totisuuttaan ja totisuuden pientä takatukkaa. Meillä kyllä sylitellään koko ajan, mutta harvoin kissa näyttää lukevan kirjaa pitkät tovit. :D

  Aika monet kissat taitavat olla tarkkoja omasta tilastaan, mutta meillä sellaisesta ei ole kuultukaan. Kaikkien pitäisi koko ajan olla yhdessä kasassa, kissojen ja mielellään ihmistenkin. Meillä asuu oikeita tosimieskissoja, aina halia pyytämässä. ;)

  Marjis, Toto ei tosiaan olisi halunnut tulla kaapista. :D

  Ja Saila, arvatenkaan et huolestunut Toton kohtalosta vaan siitä, miten nukkis kesti kissanäyttelyn. Hyvin kesti, ei huolta!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että teidänkin katit tekevät joskus jotain "laittomuuksia", minä kun ajattelin että meidän koratialaiset ovat ihan ainoita laatuaan. Tuota on liikkeellä, meidän täytyy aina ottaa Iiro väkisin kaapista, koska se ei halua vapaaehtoisesti tulla sieltä pois. Vitriinikaappiin meillä ei sentään ole päästy. Kirjahyllyssä olisi lasiovet, mutta niissä on hakaset, etteivät kissat pääse sinne! Julmaa, sanoisivat katit.

  VastaaPoista
 6. Hieno, hieno näyttelykissa! Kyllä kelpasi katsoa ja onneksi sitten kuitenkin isoveli sai pikkuveljensä taas luokseen <3

  VastaaPoista
 7. Kyllähän meidään tehdään laittomuuksia aina kun vain onnistutaan! :D Pitäisi joskus yrittää videoida se viuhahdus, joka syntyy, kun alakerrassa nukkuvat kissat kuulevat, että yläkerrassa avataan heiltä kielletyn varaston ovi. Siinä ei paljon ehdi tassut koskea portaisiin, kun lennetään yläkertaan.

  Kyllä me mieluummin otettiin pikkuveli takaisin ison luokse, kuin että oltaisiin laitettu isokin näytteille. :)

  VastaaPoista