keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Viidakon valtiaat

Kyllä kevättalvi on mahtavaa aikaa! Pitkän kaamoksen jälkeen ulkona on alkanut näkyä liikettä eli paljon tarkkailtavia asioita, aurinkoläikät ovat palanneet, ikkunastakin tarkenee jo vähän haistella ulkoilmaa.

Ja kukkien keväthuolto on suoritettu. Cisu ja Toto eivät olleet pysyä nahoissaan, kun kylppäri täyttyi huonekasveilla ja sitten ne kaikki vielä suihkutettiin. Voiko kiihdyttävämpää olla? Mullan tuoksua, kasvien muodostamia kujia ja sitten vielä se jännitys, että salaperäisesti viidakossa hiipiessään saattaa saada vesipisaran päälleen. Mikä seikkailu!


Kuva on suttuinen, mutta kertonee silti, kuinka jännittävää Tottiaisen mielestä oli tarkkailla kotipuutarhurointia vessanpöntön päältä.

Ihmispuutarhurilla on vielä vähän mietinnässä, viitsiikö tänä(kään) keväänä laittaa mitään esikasvamaan. Tiedän, ettei aina tassutteluvalmiudessa ja alati kuopimishimossa olevilla karvapuutarhureilla olisi kerrassaan mitään sitä vastaan.

6 kommenttia:

 1. Toto eläytyy viidakkkoon imitoimalla kirahvia. :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä kirahvit ovat Toton luulojen mukaan viidakon hurjia petoja? :)

  VastaaPoista
 3. Kissojen paratiisi, täällä on myös yksi karvainen hortonomi aina valmiina mihin tahansa puutarhahommiin ;)

  VastaaPoista
 4. Eihän nyt Toto sentään mikään kirahvi ole, vaan pikemminkin hurja musta pantteri! :D

  VastaaPoista
 5. Pikkuruiset söpöt pedot Suuuuuressa Viidakossa :-D
  Voi että ovat täpinöissä, se näkyy kuvista!

  VastaaPoista
 6. Pitäisi hoitaa kukkia useammin, kyllä hurjat söpöt (hurjan söpöt?) pantterikirahvit tosiaan olivat täpinöissään. Toi oli sentään vähän eri juttu kuin normaali kukkienkastelu, vaikka sekin on kyllä äärimmäisen jännittävää.

  VastaaPoista