torstai 25. maaliskuuta 2010

Vaadimme jatkuvaa mummitusta!

Mummilassa oli eilen tapahtunut kauheita: kun tulin töistä, mummi oli juuri hylännyt Cisun ja Toton ja lähtenyt kevytkenkäisesti kaupungille hurvittelemaan.

Ei niin saisi tehdä! Juuri kun lellikissat olivat tottuneet ympärivuorokautiseen palveluun, heidät jätettiinkin ainakin 47 minuutiksi yksin kotiin. Vähän heitä hurisutti, kun sentään minä saavuin paikalle, mutta sitten alettiin mököttää.

Cisu kiipesi erään huoneen parvelle ja änkeytyi siellä olevan sängyn petauspatjan alle. Haluan olla yksin yläilmoissa, piilossa koko pahalta maailmalta.

Tahdon mummin!

Toto oli osoittamassa mieltään pöydän alla. Tältä näyttää pullea ja vihainen (ja uninen) marsukissa.
Minäkin tahdon mummin!

Minulla oli tavanomaista huomattavasti rauhallisempi ja helpompi ilta, kun kumpikaan ei halunnut leikkiä kanssani. On se kauheaa, että kissat, jotka ovat kuitenkin tottuneet olemaan päivät pitkät kahdestaan, hylätään tuolla tavalla pieneksi hetkeksi...

Vaikka ei mummikaan ihan täydellinen ole. Se tuli kyllä kotiin ja antoi ensin kissojen nukkua sängyssäänkin. Mutta keskellä yötä se oli kyllästynyt jalkojensa päällä makaavaan koratkasaan ja ollut niin julkea, että siirsi kissat viereensä. Toto ja varsinkin Cisu olivat olleet hyvin loukkaantuneen oloisia, ja tuollaisesta ilkeydestä (taas heitä hyljittiin!) suivaantuneina he tulivat nukkumaan minun sänkyyni.

Ehkä on hyvä, että parin tunnin kuluttua olemme taas kotona. Ei makeaa mahan täydeltä, siinähän menee näemmä ihan kissapolon pää sekaisin.

4 kommenttia:

 1. Liika on liikaa, jopa mummua ;)
  Blogissani on sinulle (ja pojille) tunnustus, käypäs katsomassa! Josko se piristäisi mieltä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä kisutkin osaavat osoittaa mieltään! Mummin olisi viisainta pysyä vaan kotona:)

  VastaaPoista
 3. Voih eih. Pojat on ihan poispilattuja, ja miten nopeasti se käykään! Onpa ihanat mökötysasennot <3

  VastaaPoista
 4. Poispilattuja, sinäpä sen Saila sanoit! No nyt meille on tulossa toinen mummi viikonloppuvieraaksi, mutta eiköhän sitten ankea arkikin taas maita. Ainakin pääsiäisen asti, kyllä sen muutaman päivän tavallista elämää ehkä sietää...

  VastaaPoista