torstai 11. maaliskuuta 2010

Ihailijapostia

Posteljooni toi harmaaveljeksille arvolähetyksen: ihan oikeaa ihailijapostia.

Ystäväni kävi meillä jokin aika sitten kahden pienen tyttärensä kanssa. Tytöt olivat tietenkin kovin innoissaan kissakavereista. Heistä oli ikävä lähteä kotiin ja he protestoivat argumentoimalla, että kissatkin saivat heistä leikkitovereita.Nyt tytöt olivat päättäneet muistaa karvaisia ystäviä hienoilla piirustuksilla sekä kirjeellä. Kirjeessä omanarvontuntoiset nuoret naiset kysyivät: "Onko teillä ikävä meitä?"
On! Ainakin ihailijaposti kiinnosti kovasti - sen ajan, jonka pojat saivat sitä tutkia. Meille ei tule noin hienoa postia joka päivä, joten lähetystä suojeltiin pojilta eivätkä he saaneet tutkia - siis lukea - kirjettä kuin vähän aikaa.

Cisun ja Toton fanclubin ylpeä sihteeri lähetti jo paluupostissa kissojen kirjoittaman kirjeen sekä muutaman ihailijakuvan. Ties kuinka paljon fanclub minua työllistääkään, jos ihailijapostia alkaa tulla kovinkin runsaasti!

9 kommenttia:

 1. Sinä onnellinen olet päässyt fanclubiin sihteeriksi, hienoa! Mutta onnea kissaveljeksille, kissoilla faneja ei voi olla koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 2. Ehkä pitäisi laittaa blogiin linkki "Liity fanclubiin" tai ainakin "Tilaa Cisun ja Toton uutiskirje"?

  Olen varma, että pian olen täyspäiväinen jäsenasiasihteeri ja kissakirjeiden puhtaaksikirjoittaja.

  VastaaPoista
 3. Kissapiirustukset ovat kyllä mahtavan hyväntuulisia. Tulee ihan itsellekin iloinen mieli kun katsoo piiros-Toton hymyä. :)

  VastaaPoista
 4. Piirros-Toto on yhtä komea ja iloinen ja puuhkahäntäinen kuin oikea Toto!

  VastaaPoista
 5. Oletteko jo niin suosittuja, että posti tulee perille osoitteella "Cisu&Toto, Espoo, Finland"? Muuten en rupea piirtelemään!

  VastaaPoista
 6. Me ei voida tietää. Voi olla, ettei kukaan ole lähettänyt postia tuolla osoitteella. Tai sitten Espoossa on Cisu & Toto -lähetyksistä pullisteleva postitoimisto. Toivottavasti posteljooni lukee blogia.

  VastaaPoista
 7. Ihanat piirustukset! Onko Cisulla ja Totolla joku pallolelu tuossa piirroksessa vai onko se ruokavuori?
  ;-)
  Onnea sihteerille uudesta työpaikasta!

  VastaaPoista
 8. Wau, fanclub! Aika makeeta postia ootte saaneet. Fanclubin sihteeriys tosiaan teettää varmasti paljon töitä, luulisin että Cisu ja Toto ovat niin kiireisiä ettei kirjeisiin paineta kuin korkeintaan tassunjälki ihan omatassuisesti?

  VastaaPoista
 9. Saila, luulen, että se on ruokavuori. Ainakin taiteilijat veivät kissoille raksuja kissalaatikkoon. :)

  Luolaleijona, toistaiseksi Cisu ja Toto eivät ole ehtineet painaa edes tassunjälkeä kirjeisiin. Tätä kyllä harkittiin, mutta fanclubin sihteeri ei halunnut naarmuuntua eikä myöskään, että tassuallekirjoituksia olisi löytynyt koko talosta.

  VastaaPoista