keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Mummifanit

Cisulla ja Totolla on jo oma fanclub, mutta he itse voisivat perustaa mumminihailijakerhon.

Ensimmäisen yön riekkumisen jälkeen elo mummilassa on sujunut varsin leppoisasti ja rattoisasti. Poikien seurana oli heti maanantaina ihmisserkkupoika 2 vee (lue: mummilla hieman vilinää ja vilskettä kolmea villiäistä hoitaessa), ja hän oli hoitanut poikia niin innokkaasti, että sen jälkeen väsyneet kissat nukkuivat piiitkän yön ja ovat muutenkin pysyneet normaalirytmissä, ei siis enää yökekkalointia.

Cisu testaa, huomaako serkkupoika, että hänen lelulaatikossaan on elävä lelu.
Muutenkin olen saanut kuvamateriaalia siitä, miten kissat viettävät aikaa, kun omistajat ovat töissä. Eivät ainakaan vain nukkuen, kuten olemme kuvitelleet. He esimerkiksi leikkivät kaksipäistä siamilaiskaksoskissaa.
He taistelevat tuolien herruudesta ja
hoitavat kukkasia.
Mutta kyllä he nukkuvatkin! Äitini oli pedannut ikkunalaudalle oikein superpedin, siirtänyt kukat pois ja laittanut kaksi tyynyä pehmusteeksi. Kyllä kelpaa ottaa päikkäreitä aurinkoläikässä maisemasängyssä.
Viimeistään tämä petipalvelu varmisti, että mammanpojat ovat nyt mumminpoikia. Koska äitini on päivät kotona ja aina valmis silittimään, sylittämään ja leikkimään, Cisu ja Toto ovat nyt ihan lääpällään - kerrankin kissojen arvoista eli jatkuvaa palvelua! Kun vielä isänikin lähti työmatkalle, kissat katsoivat tilaisuutensa koittaneet ja nukkuivat viime yön tiiviisti mummin kainalossa, minua ei käyty edes moikkaamassa välillä.

Huomenna palaamme kotiin. Toivottavasti se ei ole pojista ihan kauhean ankeaa ja tylsää, vaikka meillä ei ole kotona edes ikkunalautoja. Se on paha puute, jonka huomaamme aina ikkunalautapaikassa kyläillessämme. Olisi edes ne, vaikkei jatkuvaa mummipalvelua olekaan!

8 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kuvia kissojen täysihoitolasta! :) Kyllä siellä kelpaa lomailla, kun kerran palvelu on kohdillaan.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kaveruksista! Kyllä heillä huomenna sun töihin lähtiessä tulee suru puseroon ja mummia ikävä! En yhtään ihmettelis, jos he sitten sun työpäivän aikana väsäisi jonkin mielenosoituksen valmiiksi banderolleineen.

  VastaaPoista
 3. Täällä hihittelin yksikseni kun luin kissojen täyshoidosta! :) Onpas tosiaan pojilla hyvät oltavat mummolassa.
  Saas nähdä mitä pojat keksivät kun ovat kahdestaan teidän ollessa töissä. ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä tosiaan kelpaa lomailla. Kotiinpaluu on vasta huomisiltana, joten yksi päivä mummipalvelutäyshoitolaa on vielä jäljellä. Pidemmäksi aikaa emme voisi jäädäkään, sitten lelliveljekset eivät suostuisi enää ollenkaan palaamaan kotiin. Yleensä aina mökiltä ja mummilasta lähdön hetkellä ainakin Cisun on ollut pakko piiloutua valjaita ja muutenkin tehdä kaikkensa, ettei vain joudu takaisin kotiin. Kotonahan onkin tietenkin ihan kauheaa...

  VastaaPoista
 5. Oi, teidän pojilla on kyllä luksusmummola! Mutta tuo mummin kainalossa nukkuminen saisi kyllä minut ainakin mustasukkkaiseksi ;) Minun äidillä on onneksi oma äkäinen vanhapiikakissa, joka vartioi reviiriään niin ettei pojilla ole sinne asiaa nukkumaan. Miehen vanhemmilla taas nukutaan kyllä päikkäreitä "isovanhempien" kanssa, yöt on onneksi nukuttu vielä meidän kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Joo, näin kissaihmisten kesken voi tunnustaa, ettei minusta ollut kivaa kun sai kerrankin nukkua rauhassa - muka, sillä oikeasti nukuin tosi huonosti ilman kainalokissoja! En nyt sentään alentunut hakemaan niitä viereen kesken yötä, mutta melkein mieli teki. Ja kun havahduin aamuyöstä, että MITÄ, kukaan ei ole vieläkään tullut viereen, niin piti käydä katsomassa, ovatko ne siellä missä luulinkin... Oli ne. Mökillä ne ovat aina sentään aloittaneet unet omien ihmisten kanssa, vaikak muidenkin luona ovat saattaneet yön aikana piipahtaa, mutta nyt torkkuivat alkuillan mummin petaamalla ikkunapedillä ja sitten siirtyivät mummin kainaloon, minut muistettiin sentään aamulla, kun piti herätä vaatimaan ruokaa. ;)

  VastaaPoista
 7. Onpas todella ollut hyvä palvelu, niinkuin mummolassa aina pitääkin olla ;) Varmasti mielenosoitusta ja vähän mökötystäkin riittää! Mutta kyllä he vielä leppyvät..

  VastaaPoista
 8. Eilen mökötettiin jo siitä, että tuhma mummi lähti illaksi pois kotoa! :D Ehkä meidän on todellakin syytä palata kotiin, ennen kuin C ja T ovat aivan pilalla.

  VastaaPoista