tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tiikerin, kissan vai kuitenkin kirahvin vuosi?

Cisu istui eilen miehen sylissä katsomassa telkkaria, kun hän huomasi yhtäkkiä ötökän katossa ja venyi hyvin pitkäkaulaiseksi kirahvikissaksi.Olen maailman siroin ja kaunein ja korkein ja kapein kissa! Olen slim-fit.

Joidenkin puolesta kesä voisi tulla vaikka heti. Rantakunnossa ollaan.

6 kommenttia:

 1. Rantakunnossa on :D Mutta jos nyt tulisi kunnon kevät ensin ja sitten vasta kesä, meillä ei emäntä ole ihan rantakunnossa vielä ;D

  Ihanan tunnelmallinen tuo seinäkalenteri.

  VastaaPoista
 2. No johan on! En ehkä uskalla näyttää talviplösöytyneelle Mustille näitä kuvia, ettei siitä tule Mustis.

  VastaaPoista
 3. Täällä tuntuu olo lähinnä virtahevon vuodelta, mutta jos ottaisi tuollaisen slim-fit-kissan mukaan rannalle, niin kukaan ei varmaan kiinnittäisi huomiota vähemmän fittiin kissanomistajaan. ;)

  Kiitos kalenterikehusta! :)

  VastaaPoista
 4. Saila, kommentoit juuri samaan aikaan kun lähetin edellisen kommenttini... Näytä vaan kuvat Mustille! Ei meilläkään Toto ole ollenkaan järkyttynyt vaan popsii ruokaa samaan malliin kuin ennenkin, vaikka asuukin tuollaisen kuikelon kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä toivotaan että Nexu saisi muutaman sadan gramman lisäpainoa kesää kohden. Itse taas toivoisin saavani muutaman lihaksen takaisin kesään mennessä (jos vaikka joskus pääsisi jumppaan...)

  VastaaPoista
 6. Kissojeni painosta en ole huolissani, mutta itseni kohdalla voin vaan yrittää lohduttautua sillä että rantakunnossa ne hylkeetkin on.

  VastaaPoista