maanantai 15. maaliskuuta 2010

Hulinasunnuntai

Eilen oli oikea vauhtipäivä. Siskonpojan 2-vuotissynttärit siirrettiin tila- ja maantieteellisistä syistä meille, samalla muistettiin Toton jo alkuvuodesta ollutta ja Cisun lähiaikoina olevaa syntymäpäivää.

Kissat eivät varsinaisesti saaneet lahjoja, mutta kuten kaikki tietävät, kissat jos ketkä ilahtuvat kukkasista. Kuka voisi vastustaa tulppaanikimpun takaa silmää vinkkaavaa kissaherraa?

Tiedän, etten saisi olla tässä, mutta jos olen oikein nopea, kukaan ei ehkä huomaa...
Hetkeä myöhemmin - kyllä huomaa, kumpi meidän pojista on pian 2, kumpi vasta 1. Cisun ajatukset melkein kuuli: Toto hei, et sä oo VAUVA! Mutta kyllä Toto oli, useita kertoja päivän aikana.

Vieraiden tai ainakin heidän mukanaan tuomien lahjojen tulo oli kovin jännittävää. Toto ja varsinkin Cisu olivat aivan vakuuttuneita, että etenkin kaikkein isoin paketti oli heille.
Cisu odottaa....


ja auttaa. Ja sai kuin saikin nauhan lahjaksi, jipii!


Tuli sitten testattua, että 13 aikuista ja 2 (hännänpuristushaluista) taaperoa on liikaa jo yltiösosiaalisille ja yleensä aina niin esiintymishaluisille harmaaveljeksillekin. Kissat olivat ensin joukon jatkona, mutta viisaasti kyllä vähän tavanomaista syrjäisemmissä paikoissa.

Välillä piipahdettiin leikkimässä,

mutta sitten Toto pakeni keittiön pöydän alle ja lopulta kaapin päälle

ja Cisu yksinään yläkertaan. Kumpikin oli kyllä ihan iloisella tuulella, sillä aina jos heitä kävi tapaamassa, sai osakseen hellää puskemista ja hurinaa. Ja kun juhlien jälkeen sai herkkuraksuja, kaikki oli taas hyvin. Ihmiset saivat lahjaksi rauhallisen yöunen - kyllä oli kuitenkin sen verran hurjat bileet, että kaikki yölliset kissat maaliskuussa -kekkaloinnit jäivät yhdeksi yöksi väliin!

4 kommenttia:

 1. Ihana silmää iskevä harmaatakkinen herra!

  VastaaPoista
 2. Joo, (pian) 2-vuotiailla kissaherroilla on jo hyvin flirtti hallussa!

  VastaaPoista
 3. Harmaaherrat saivat kyllä ainakin yhden ihan oman lahjan.

  VastaaPoista
 4. Anteeksi epämääräinen raportointi. He saivat hienon kilpikonnalelun ja ovat leikkineet sillä ahkerasti! Mutta he eivät saaneet varsinaisesti omia PAKETTEJA.

  VastaaPoista