keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Pieni ja hento ote

...on jotain, mistä Toto ei ole kuullutkaan. Todistimme taas äsken lähes joka ilta toistuvaa kaavaa: mies oikaisee jalat sohvapöydälle, Cisu tulee niiden päälle ja Toto hienotunteisesti Cisun päälle. Lähes aina kun Cisu on jonkun sylissä, Totolle tulee kiire änkeä mukaan ja se tapahtuu suoraan Cisun päälle könyämällä. Luulisi, että se olisi mahdollisimman hankalaa kummallekin. No ei Cisu kyllä ihan onnelliselta näytäkään, vaikka Toto teeskenteleekin viatonta.

Cisun otsakurtut vaihtuvat alistuneeseen hyväksyntään. Tästä on selvitty ennenkin, olkoon toi möhköle sitten mun selässä.
Vain levoton hännänpää paljastaa, ettei tämä nyt ole Cisusta ihan paras tapa katsella telkkaria.

Muuten Cisu on kyllä yllättävän kärsivällinen isoveli - etenkin kun muistetaan, että pikkuveli on häntä huomattavasti painavampikin. Voin sanoa, että minusta ei olisi noin toverilliseen sisaruuteen. Jos pikkusiskoni yrittäisivät loikoilla päälläni, tämä isosisko hermostuisi heti!

7 kommenttia:

 1. Hei, ihanaa, k-kuulumisia! Vähän jo pelkäsin ollaanko teillä jouduttu esim. sairaalaan Cisun lumikokemuksen takia. Herkkä hipiä ja silleen...
  Tuo Toto pistää kyllä nauramaan! Niin on rakastettava ilme naamalla, ja toinen ihan lytyssä alla. Vähän on Ransussakin samaa vikaa, eikä niin vähän. Jos lässytän Mustille niin johan Ransu tulee paikalle, "hei, en mä ollut vielä täällä! Mut nyt oon! Lässytä vaan!"

  VastaaPoista
 2. Haha :D Ehkä se on koratialaisten tapa, makoilla päällekäin? Näissä itämaisissa on vähän sellaista vikaa, tosin on myös veljeskateutta joka ilmenee juuri tuossa "ängetään paikalle/eteen kun toinen saa liikaa huomiota" -muodossa. Ei ihan noin päälle kuitenkaan :D

  VastaaPoista
 3. ;) Hauskat kuvat, alistuva ilme - mutta toisaalta, olkoon sitten siinä!
  Miltähän telkkarin katsojasta tuntuu alimmaisena ;)
  Viettäkää kissamainen pääsiäinen ♥

  VastaaPoista
 4. Tässä on kyllä kyse sisarkateudesta: Totokin haluaa olla sylikissa, mutta ei usein vieläkään uskalla tulla yksin syliin, koska aluksi siitä sai aina hyvin tuimia katseita Cisulta (sisarkateutta siis Cisullakin). Totolle on jäänyt sellainen tapa, että hän ottaa iltatorkut joko yksin tai sitten Cisun päällä (hyvällä tuurilla vain Cisun vieressä). Cisu on taas sitä mieltä, että vaikka muuten on kiva nukkua Toton kanssa, niin iltaisin nukutaan sylissä, niinhän on tehty aina ennen Totoakin.

  Voin sanoa, että alimmaisena olevalla ihmisellä ei ole ainakaan kylmä. :) Vajaa kymmenen kiloa kissaa lämmittää kummasti - myös mieltä, paitsi silloin kun on puutunut kissapinon alla ja haluaisi liikahtaa, mutta veljekset vain tuhahtelevat eivätkä suostu poistumaan hetkeksikään sylistä. Niinkin on käynyt aika usein.

  Samoin kaikille muillekin hauskaa ja kissamaista pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää varsin lämpöiseltä. Meillä kyllä yleensä sylitellään vaan yksi kerrallaan, toinen poistuu jos toinen änkeää apajille.

  VastaaPoista
 6. Meillä ei pystytä poistumaan, kun toinen änkeää suoraan päälle ja liiskaa. :D Ei vaan, kyllä meilläkin joskus poistutaan, ja yleensä poistuja on aina Cisu, jonka laatuajan sylissä rymyveli Toto on tullut pilaamaan.

  VastaaPoista