perjantai 26. maaliskuuta 2010

Unijono

Olipa kova reissu!

Toisin kuin luulin, kotiinpalu ei eilen aiheuttanut mökötystä eikä mekkalointia, vaikka yksi ihmiskämppiskin puuttui yhä.

Tulimme seitsemän maissa illalla kotiin. Väsyneet matkakissat menivät heti nukkumaan ja vielä aamuseitsemältä he näyttivät tällaisilta. Sängystä oli jaksettu nousta, mutta sitten lysähdettiin lattialle nukkumaan jonossa.

Toivottavasti väsyveljekset ovat keränneet päivän mittaan voimia, sillä illalla saamme toisen "mummin" vieraaksi. Meillä on näemmä virallinen mummiviikko!

5 kommenttia:

 1. Kisut ovat niin hauskoja nukkuessaan, toki muulloinkin. Meilläkin on joskus jonoja ja joskus joka toinen on eri päin.

  VastaaPoista
 2. Joka toinen eri päin :D Se vaatii jo nukkujalauman, ja vielä todella harkitsevan ja koreografioista kiinnostuneen lauman! ;)

  VastaaPoista
 3. Heipparirallaa! Oli tosi kiva kun tulit tänään messuilla juttelemaan.
  Kuten sanoin, olen tällainen hämäläinen. Tuli vasta jälkeenpäin mieleen, että olisitte tervetulleita käymään minun "kesämökilläni" täällä Espoossa katsomassa Mustia ja Ransua. Minun yhteystiedot löytyy ainakin Elsan lempituoli -nettikaupastani, siellä on puhelinnro ja s-posti. Olisin tietysti voinut tulla ajatelleeksi jo siellä kun tavattiin!

  VastaaPoista
 4. Moi Saila! Anteeksi hämäläisvauhtinen vastaus vasta nyt, on ollut täysohjelmoitu eli tietokoneeton viikonloppu... Joo, oli tosi kiva tavata ja Mustin ja Ransun tapaaminen olisi suuri kunnia! :) Meilaillaan lähipäivinä (mun meili on tossa blogisivun oikeassa reunassa).
  Palaamisiin siis... Ja toivottavasti tänäänkin näyttelypäivä meni hyvin!:)

  VastaaPoista
 5. Jep, joo hengissä ollaan... Meilaillaan!
  Musti tässä tulee kurnuttamaan työtuolin viereen - sillä on tapana, kun on aika mennä nukkumaan (Mustin mielestä)! Ja sitten se tulee uudestaan ojentaa etutassun ja kurottaa sen mun olkapäälle jos en heti huomaa. Eli öitä!

  VastaaPoista