sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Ikkunaprinssit

Kissa, seepra vai Marimekon raitapaidan uusin malli?

Matkimme Bellaa ja Luolaleijonan klaania ja varmaan kaikkia Suomen kissoja tänä viikonloppuna ja iloitsemme mekin nyt vain auringonpaisteesta. Cisu ja Toto ovat ehtineet puuhata viikonlopun mittaan monenlaista, mutta niistä myöhemmin viikon varrella. Nyt kuvia viikonlopun ihanimmasta asiasta eli kevätauringosta, joka on saanut pojat viettämään päivät sohvan päällä ikkunan edessä. Etenkin Toto on oikea aurinkoläikkähirmu. Missä läikkä, siellä Toto.
Voiko kissa (kukaan?) olla tämän onnellisempi, raukeampi ja rentoutuneempi?Välillä sohvalla on leikitty. Tai oikeastaan taisteltu kukkotaistelumeiningillä eli yritetty tiputtaa veli sohvan ja seinän väliin.


Päikkärit sohvannurkassa. Kun minä erehdyin istumaan hetkeksi tähän, talon parhaimpaan läikkään, sain yleensä niin ystävälliseltä Totolta kovin tuiman katseen. Hus pois, läikät kuuluvat kissoille!

8 kommenttia:

 1. Olisi kyllä aika hieno kuosi Marimekolle :D Hauskasti menee 2 isoa raitaa ja monta pientä. Ihan mahtavaa kun aurinko paistaa, nostaa sekä kissojen että ihmisten mielialaa :)

  VastaaPoista
 2. Hih, varma kevään merkki: aurinko ja siitä nauttivat kissat! :)

  VastaaPoista
 3. Kevät tulee ehkä sittenkin, ihmisten ja varsinkin kissojen iloksi. :) Meillä huudettiin viikonloppuna myös pitkästä aikaa ikkunoita auki ja Totokin, joka ei juuri piittaa ulkoilusta, yritti nuuhkia kevätilmaa ulko-oven raosta. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ois vanginpuku kuulunut pikemminkin minulle, kun yritin varastaa Totolta läikän. :(

  VastaaPoista
 5. Toto kyllä hallitsee rentoutumisen ja nautiskelun jalot taidot :)

  VastaaPoista
 6. Juu, meidän Toto ei turhia hötkyile. Hän on aina (paitsi tyttökissan kiimahuutoa kuullessaan) leppoisa ja lempeä, veli saa hoitaa kaiken kiivailun. :) Totolla on pääasia, että kaikki sujuu mukavasti, ruokaa, rauhaa, lämpöä ja lepoa riittää päivästä toiseen.

  VastaaPoista