sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Tervetuloa asuntoesittelyyn!

Etsittekö uutta kotia? Ensiesittelyssämme on tänään vanhan ajan aitoa tunnelmaa henkivä ainutlaatuinen kokonaisuus. Kaksi huonetta + k + rt + et + kh, monien mahdollisuuksien historiallinen arvohuoneisto vankassa tiilitalossa! Pienellä pintaremontilla, kuten jalkalistojen lisäämisellä ja ovien uudelleen maalaamisella, teette tästä mieleisenne, kaikkien kadehtiman luksusresidenssin. Huoneiston uniikki tunnelma tulee vastaan jo eteishallissa, jossa aidolla kullalla koristellut seinät tekevät lähtemättömän vaikutuksen vierailijaan. Eteisestä on käynti ruokasaliin, saniteettitiloihin sekä salonkiin. Parkettilattian naristessa jalkojen alla voi tuntea historian siipien havinan: tämä talo on täynnä salaperäisiä tarinoita.
Keittiön seiniä peittävät käytännölliset, hillityn vihreät pinkopahvit. Klinkkerilattia on erinomaisen helppo pitää puhtaana, ja tuliterä hella takaa ruoanlaiton vaivattomuuden palvelushenkilökunnallenne. Myös keittiötarvikkeiden säilyttämisestä on huolehdittu: hyllytilaa on runsaasti.
Valoisa ja vaaleasävyinen ruokasali kutsuu nauttimaan ilmavassa eleganssissaan.
Salongissa on arvokas, maskuliinistakin voimaa huokuva ja klassikaalisen tyylikäs atmosfääri. Harmaan ja hopean sävyistä tapettia korostavat hillityn tyylikkäät viininpunaiset nurkkalistat.

Kamariin käydään salongin kautta. Kamarin värimaailma on raikkaan ja rauhoittavan sinivalkoinen, mutta ei suinkaan tylsä: aito kiinalainen tapetti kuljettaa ajatukset kauas Aasiaan. Innostava miljöö esimerkiksi itämaisen antiikin harrastajalle!
Saniteettitilan kaunista roosaa ilmettä korostaa vaalea, koristeellinen päätyseinä. Tila on vielä täysin ilman mukavuuksia, joten pääsette luomaan tästä täysin mieleisenne virkistäytymiskeitaan - vaikkapa antiikin kylpylöiden tapaan tai viktoriaanisen ajan tyyliin?
Lisähuomautus: Asunnon tulevilta asukkailta vaaditaan erityistä rohkeutta, sillä seudulla tavataan usein liikuskelemassa suuri, harmaa kissaeläin. Eläin on todettu hyvin kiltiksi ja täysin vaarattomaksi, jopa viehättäväksikin, mutta sen uteliaisuus on rajaton ja liikehdintä toisinaan kovin nopeaa ja arvaaamatonta.

Huom! Jos ihmettelet, missä talon seinät ja katto ovat, selitys löytyy täältä. Talo sijoitetaan vitriinikaapin ylimmälle hyllylle. En halunnut perinteistä nukkekotia, jossa huoneet ovet vierekkäin, sillä silloin en olisi saanut mukaan kuin 2-3 huonetta, ja toisaalta huoneet olisivat olleet kovin syviä. Nukkekoti on siis oikeastaan talon "pohjapiirroskehikko"; minulle oli tärkeää, että sain mukaan "kaikki" huoneet ja että huoneesta toiseen kuljetaan ovista aivan kuin oikeassakin talossa. Aion viimeistellä talon lähiaikoina ja sisustaa sitä vähitellen.

3 kommenttia:

  1. Se on hieno! Viehättävä ja tunnelmallinen. Sinun pitää ehdottomasti asentaa (tai asennuttaa eräällä) siihen valot, niin taaimmaiset huoneetkin pääsevät oikeuksiinsa.

    VastaaPoista
  2. Voi söpöyttä! Talo näyttää ihan superhienolta! Ei uskoisi, että pahvista ja paperista voi saada noin hienoa jälkeä. :O Missä ne kananmunat on? Ei näy keittiössä... ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos! Itse asiassa keittiön hellan vieressä on kyllä kananmunakori. Se on kuitenkin vain myyntistailausta; talon ostaja saa sitten lisää kananmunia ja keittiötarvikkeita, kunhan muuttaa ensin (tämä on mainos, nyt ostotarjouksia alkaa varmasti sataa). Tilasin eilen hienot nojatuolit Minimaailmasta, mutta en saa niitä vielä, sillä niillä on pitkä toimitusaika kuin oikeilla tuoleilla ikään... Tilasin ne noudolla, joten 2-3 vkon päästä minun on PAKKO mennä Minimaailman myymälään, jee! Luultavasti meen jo aiemmin, muuten talossa ei tapahdu mitään. Ja pakko kai tehdä sinne sisustushankintoja, kun vastoin odotuksiani en ole saanut tuhansia kyselyjä potentiaalisilta talonostajilta ;) Ja olen jo keksinyt tuhansia uusia minimiljööideoita, joten talo pitäisi saada äkkiä kalustettua että voi aloittaa uuden minileikin. Olen ministi - tai vähän isommastikin - seonnut...

    VastaaPoista