sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Makupaloja

Kävin perjantaina ihanassa Minimaailmassa ja ostin suuren määrän kalusteita ja vähän muitakin tarvikkeita nukkekotiin. Useimmat kalusteet ostin puuvalmiina ja aikomukseni oli maalata ne heti. Päätinkin laittaa ne nukkekotiin hetkeksi, ja nyt makustelen, minkä värisiksi ne olisi parasta maalata. (ehdotuksia otetaan vastaan!) Tässä vähän makupaloja siitä, millainen nukkekoti on tässä vaiheessa.

Ruokasalissa on uusi kamiina nurkassa ja puuvalmis ruokailuryhmä. Maton virkaa toimittaa toistaiseksi Tiimarin lautasliina.

Eteishallin ainoa kaluste on toistaiseksi tämä tuoli. Saniteettitilaan sen sijaan tuli kertaheitolla kokonainen sinivalkoinen kylpyhuonekalusto!


Salongissa on uudenkarhea, tyylikäs takka sekä kaksi superhienoa nahkaista nojatuolia, ovat tosi laadukasta työtä. Mattona on kummitätini virkkaama liina, ja takan päällä patsastelee kipsinen Shakespeare.


Herra C on tietenkin ollut aivan innoissaan nukkekodin sisustamisesta, hänhän haluaa osallistua kaikkeen. Kissamainen sisustusarkkitehti on yrittänyt avata huonekalujen pakkauksia, kiivetä nukkekotivitriiniin ja varastaa tarvikkeita omiin tarkoituksiinsa. Muun muassa. Tässä pakkaamme yhdessä osan nukkekodin tarvikkeista kenkälaatikkoon parempia aikoja odottamaan. Huomaa laatikon teksti: a Great little Company. Ilmankos mainio pieni ystävä C yrittää änkeä mukaan pakettiin.


Onneksi Minimaailman aarrelastista riitti aarteita C:llekin, nimittäin pieni pahvilaatikko. Sinne ei voi tunkea itse majailemaan, mutta laatikon sisältä on hyvin hauskaa kiskoa esiin yllätyksiä, kuten kahisevaa paperia tai leluja. Tässä kuvassa laatikosta kurkkaa C:n uusi karvainen kaveri Köni Koala, joka esitellään blogissa tarkemmin tuota pikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti