perjantai 6. maaliskuuta 2009

C esittää: lempileluni ja kuinka niitä käytän

Minulla on kaksi hyvin tärkeää lelua, nahkahärpäke ja limahöyhen. Etenkin keltaisella limahöyhenellä on päästävä leikkimään päivittäin. Huudan höyhenen piilopaikan luona niin kauan, että joku heltyy (lue: menettää hermonsa) ja alkaa höyhentää kanssani. Hauskinta on se, että härpäkkeet piilotetaan jonnekin ja saan taistella ne piilosta esiin. Joskus kyllä haluan vain juosta ja loikkia härpäkkeiden perässä.

Tässä molemmat lelut (ei ne kyllä leluja ole, vaan hyötykapistuksia!) ovat sängyllä tyynyjen lomassa. Teeskentelen taitavasti, ettei niiden läheisyys liikuta minua lainkaan. Olen itse rauhallisuus.

Ai mitä härpäkkeitä? En huomaa mitään.
Se rauhallisuudesta. Yhtäkkiä minulta menee hermot. Kiertelen härpäkkeitä ja tyynykasaa hurjan, salaperäisen ja julman pedon tavoin. Huomaa asiaan kuuluvan tuima katse!

Mitään ei tapahdu. Härpäkkeet ovat hievahtamatta piilossaan. Taputtelen limahöyhentä testatakseni, reagoiko se mihinkään.
Eipä tietenkään. Minun on kaivettava härpäkkeet esiin, koska ne vain lymyävät pelkurimaisesti tyynyjen alla.


Jee, saalis! Kyllä mä sut höyhennän!!!


Limahöyhenen kanssa painiskelu on aina yhtä antoisaa. Kaikkein parasta on kuitenkin se, jos saa höyhenen kepin päästä kiinni...


ja voi nousta seisomaan ja loikata ilmaan limahöyhenhärpäke suussaan!

Iloista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Hih, ketterä metsästäjä on elementtissään. :)

  VastaaPoista
 2. Limahöyhen. :D Siinäpä vasta osuva nimi tuolle lelulle, meillä tuollainen samanlainen lelu nimittäin on nykyään, köh.. aika limainen. Tuuheista untuvaisista höyhenistä ei ole enää tietoakaan, vaan se on nuoltu limaiseksi klöntiksi. Ja silti ihan mahtava lelu vielä Pandan mielestä! ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, selvästi ihan sama lelu ja aivan yhtä rakas :) Limahöyhen oli jo suht kulahtanut, kun C saapui meille marraskuussa, mutta ajattelimme, että leikkiköön kunnes höyhenpötkö irtoaa. Mikä siinä on, kun se ei irtoa millään, ei vaikka C tosiaan höyhentää ja höyhentää? :) Olen myös marraskuusta alkaen aina eläintarvikekaupan tai -osaston ohi mennessäni toiveikkaasti kurkannut, josko löytyisi uusi höyhenlelu, mutta aivan vastaavaa en ole nähnyt missään. Et satu, Vulpes, muistamaan, mistä teidän limahöyhen on ostettu? Tosin uusi höyhenhärpäke ei ehkä kelpaisikaan, kun siitä puuttuisivat lima ja klöntit. ;)

  VastaaPoista
 4. En kyllä muista mistä tuo meidän on ostettu. Ettei vaan jopa ihan jostain marketista...? (Eli ei kyllä oikeasti mitään muistikuvaa :)) Täytyy katsella josko kissanäyttelyissä näkyisi tuollaisia myynnissä, eläinkaupoista en ainakaan ole bongannut. Uusi limahöyhen kun voisi olla tarpeen, siis nimenomaan minun mielestä, kissojen mielestä tuo on varmaan juuri sopivan limainen tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 5. Hmmm. Ehkä limahöyheniä on tehty vain pieni erä, joka on jo myyty loppuun. Uusille höyhenille ei ole tarvetta, kun kukaan kissa ei saa höyhentään hajalle eikä toisaalta suostu luopumaan limaisesta aarteestaan. :)
  No, pitää jatkaa limahöyhenetsintöjä. Ja jos sellainen ihme jostain löytyy, lupaan kertoa asiasta kaikille kissanomistajille, jotka haaveilevat tuliterästä, puhtaasta höyhenlelusta!

  VastaaPoista