maanantai 30. huhtikuuta 2012

Cisun vappuyllätysMeidän rakas rääkyläinen, kiljukaula Cisu järjesti koko porukalle ihanan vappuyllätyksen viikonloppuna: hän oli aivan hiljaa ja kiltisti autossa! Olimme aivan tyrmistyneitä hämmästyksestä, mutta myös kovin tyytyväisiä. Jos muistatte, niin viimeksi meillä lojuttiin Cisun kanssa autoilun jälkeen voipuneina lattialla.


Mutta nyt ei. Cisu näytti molemmissa päissä lähtiessä huolestuneelta, mutta ei paennut valjaita eikä edes pelännyt autoturvavyön kilinää (sitten uuden reissun vuoden hän on vihannut sitä ääntä kotonakin ja paennut, jos joku lähestyy turvavöiden säilytyspaikkaa). Autossa hän istui sylissäni ja torkkuikin välillä. 


Jossain vaiheessa eilenkin piti vähän karjua, mutta vain pari moukausta. Kun kaivoin kameran esille, Cisun "hurjuudesta" tuli tällaista todistusaineistoa. 


video


Siskoni ei ole koskaan matkannut Cisun kanssa, mutta hänellä on autossa karjuva vauva. Vanhempani ovat matkanneet sekä Cisun että vauvan kanssa ja ilmoittaneet, että nuo kaksi eivät voi koskaan mennä samaan autoon, sillä sitä ei kestäisi kuunnella kukaan. Ei siis ihme, että sisko jo ehti tiedustella, mikä tämä kummallinen hiljaisuusjuoru on ja onko Cisu sairas, kun käyttäytyy autossa.


Ei se ole. Cisu ja me muutkin toivotamme kaikille ihania ja iloisia vappuyllätyksiä!

7 kommenttia:

 1. No mutta tuopas oli mukava yllätys! Jännä miten eri kissat suhtautuu autoon/matkustamiseenh eri tavalla. Meillä Ylppö menee heti kuljetusboksiin kun otan sen esille (se tietää että "jes tällä mä pääsen jonnekki jännää paikkaa!") ja sitten se huutaa autossa kuitenkin täyttä kurkkua. Stellaa taas ei meinaa saada boksiin ollenkaan kun se pakenee heti sängyn alle ja boksiin laitettaessakin pistää vastaan, mutta autossa se on täysin hiljaa ja nukkuu.

  VastaaPoista
 2. Johan oli ylläri! Toivottavasti tuosta tulee tapa.
  Hauskaa vappua Koratiaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, hiljaisissa ja miellyttävissä merkeissä jatkukoon niin teillä ku meillä!

  VastaaPoista
 4. Vau, tyyni ja rauhallinen matkustava Cisu:) Meidän kaikki kissat matkustaa, silloin harvoin kun matkustaa, laatikossa ja jos ääntä kuuluu niin husbend peittelee korin ja se keino on kaikkiin tepsinyt, hiljenee.

  VastaaPoista
 5. Kissamainen temppu! Kun luullaan ihan toista, toimitaankin sitten ihan toisin :)

  VastaaPoista
 6. Onpas erikoista! Toivottavasti tämä meditointiolotila on Cisun suosiossa vastedeskin.

  VastaaPoista
 7. Hieno homma, toivottavasti sama toistuu jatkossakin! :)

  VastaaPoista