perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kuratassujen pääsiäinen

video


Nämä videot kuvattiin jo viime viikonloppuna, mutta samanlaista kuratepsuttelua oli eilisiltainenkin ulkoilu, ja säästä päätellen tulee olemaan kaikki pääsiäisulkoilu.

U:n voima on niin mahtava, ettei pieni tassujen kastuminen ja likaantuminen tunnu haittaavan. Siitä kissat ovat kyllä ihmisten kanssa hieman eri mieltä, pitääkö kuratassut pestä kotiin saavuttua vai ei. Märällä rätillä pyyhkiminen on vielä melkein ok, mutta juokseva vesi on ihan kauheaa. Eilen Cisu tarrautui hädissään kaulaani ja laittoi päänsä leukani alle ja tärisi. Erikoista hakea turvaa tyypiltä, joka on juuri syypää siihen, että takajalat ovat hyvin pelottavasti vesisuihkulle altistuneena.Ylävideossa Koratian kunkku on ensimmäistä kertaa tänä vuonna tiekävelyllä. Alavideossa varahallitsijakin saapuu paikalle.


Hyvää, toivottavasti ei kovin kuratassuista pääsiäistä kaikille!


video12 kommenttia:

 1. Kiitos. Kuratonta pääsiäistä Korateille ja huoltohenkilökunnalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Myrskylään! :) Tai mieluummin kura- kuin lumitassut ehkä kuitenkin. Cisu ja Toto ovat olleet enemmän huoltohenkilökuntaa kuin minä, mutta kai se tästä. Onneksi mies on voimissaan ja vie poikia ulos ja myös mm. keskustellut heidän kanssaan siitä, miten tolppa korjataan.

   Poista
 2. Jännittävää pääsiäistä Koratiaan! Pitäkää hyvää huolta toisistanne ja muistakaa hoivata niiskuttavaa mammaanne hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu, että pääsiäinen on ollut harvinaisen vähäjännityksinen, mutta kyllähän tässä vielä ehtii. Ja niiskuttajan hoito on ollut erinomaista. <3

   Poista
 3. Hyvää pääsiäistä! Ihana tuo Cisun pieni U-kommentti <3
  En voi kuvitellakaan millaista olisi kissan tassujen peseminen suihkussa. Siinähän täytyy kastua läpikotaisin itsekin, ja luultavasti enemmän kuin kissa...?! Meillä on vain pyyhe, jonka yritän napata nopeammin kuin pöydälle hyppäämistä aikova kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä viime kesänä minä en saanutkaan kissojen tassuja pestyä, kun ne pistivät niin kovasti vastaan. Nyt olen kuitenkin onnistunut jo pari kertaa Cisun kanssa. Lämmintä vettä hanasta, napakka ote kissasta, rauhallista lepertelyä ja _ehkä_ saa huuhdeltua edes yhden tassun vedessä. Silti niitä kuratassun jälkiä kyllä löytyy melkein mistä tahansa, esim. keittiön mustalla kivitasolla erottuvat erinomaisesti...

   Poista
 4. Me koklattiin valkotassujen pääsiäistä mut ihminen ei hyväksynyt. Niuho edelleen. Eihän se ollut edes öljymaalia, ihan vaan vesiohenteista! Höh.

  Nii ainiin, hyvää pääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkotassuilu kuulostaa todella jännältä ja poikkeukselliselta, kun kyse ei ole edes lumitassuista. Hui! Tod. näk. melkein kukaan ihminen ei kyllä ymmärrä tuollaisten tassutuskokeilujen päälle. :(

   Poista
 5. Varahallitsijan askel on kovin vakaa, määrätietoisesti suuntaa parhaille? heinäapajille. Meillä ulkoilut edelleen jäissä. Meoooow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varahallitsijahan on sitä mieltä, etteivät 3-vuotiaat enää käytä valjaita, mutta ääritilanteissa kuten kurakadulla kävellessä hän saatta myöntyä ja jopa liikkua aivan reippaasti valjaat niskassa. Todella nöyryyttävää silti, ajatelle jos joku näkee valjaat!

   Toivottavasti pääsette pian tekin ulkoilemaan!:)

   Poista
 6. Kurasta viis, voi hitsi teillä on jo paljas maa! Olispa täälläki. Kyllä kelpaa tepastella ja pitää pihaa. Hyvää päästäistä Cisu ja Toto!

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unna ja kiitos samoin, päästäistä sinnekin (kissoistahan se ei oo tosin hyvää, mutta sitä on kiva pelotella ja purrakin, tietää Toto)! Täällä keskusteltiinkin Unnan boordi-design-vinkistä tänään aamulla, kun karvaiset lintubongarit boordailivat minkä kerkisivät.

   Poista