maanantai 9. huhtikuuta 2012

Haluamme U:hun! Hur ja Äyy!Cisulla on, kuten kuvasta näkyy, jo terassikausi hyvässä vauhdissa. Vielä paremmassa se olisi, jos ihmiset ymmärtäisivät, että Ulos pitää päästä heti kun kissa sinne pyytää.


Tässä pieni video, miten sinne U:hun eilen pyydettiin. Pikkukiipeli hurisee ja puskee kenkiä, välillä hieman komentaakin. Iso kiipeli vain komentaa. Kukin tyylillään.


video


Tämänaamuinen U-keikka oli todella jännä. Ensin Toto lähti hankikannon turvin kohti lähiojaa. Cisukin kannettiin ojanpenkalle. Lumi oli jo sulanut sieltä, ja kuivaa heinää ja hiirten polkuja oli hauska tutkia. Kunnes... Metsästä kuului jonkun linnun todella kovaääninen varoitushuuto ja sen jälkeen merkillinen murina. Minäkin pelästyin, mutta minun pelästykseni oli pientä verrattuna kissoihin. Cisukin unohti välittömästi inhoavansa lunta: pojat kipittivät hangen yli kotiovelle pörröisinä kyyryläisinä ja halusivat heti sisälle. Sisällä sitten istuttiin tovi jos toinenkin tuijottamassa ikkunasta kauhean ääneen suntaan. Kukaan Koratian väestä ei kuitenkaan saanut selville ainakaan sen oudon murinan alkuperää, ja onneksi asia vähitellen unohtui kaikkien mielestä. Pojat pystyivät ulkoilemaan päivän mittaan useita kertoja - jopa Toto, joka oli välillä sitä mieltä, että hän jää mieluummin kotiin kuin käyttää valjaita ja toisinaan ulkona sitä mieltä, että on ihan Vei väy äy! -typerää, ettei hän saa rauhassa karata naapuriin.

6 kommenttia:

 1. Hui - murinaa... outoa? Se kettu vai? Meillä noi just vihjasivat, että jokohan Viiviä voisi viedä ulos... ai miten niin jokohan? TIETTY jo aikoja sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi, VAADI ulos, HETI! Ihan sama, kestääkö se U-keikka sit 20 sekuntia vai minuuttia, mutta pääasia, että kissan PITÄÄ päästä ulos, kun se haluaa. Ulkona voi sitten päättää, kauanko siellä on ja mitä siellä tekee.

   Se murina oli kai joku metsän kummitus, koska linnut ei kuulemma murise. Tosi outoa! En halua ajatella sitä enää, ettei vaan käy niin, etten halua enää ulos.

   Just tällä hetkellä en kyllä haluakaan, koska olin siellä äsken tosi kauan ja vielä lopuksi istuin ilta-auringossa iskän sylissä ottamassa aurinkoa ainakin puoli tuntia. Jopa mä menin ihan hiljaiseksi, ihmisiä ihmetytti, miten hiljainen ja rauhallinen poika sieltä ulkoa kotiutui.

   Poista
  2. Cisu - olet viisas ja tähän vetoan, että myös minun oikeasti pitää päästä ulos. Ja jo senkin vuoksi, ettei kukaan ulkopuolinen murisija pääse "asettumaan" pihalle...

   Poista
  3. Viivi, minun viisauteeni vetoamalla kaikki onnistuu varmasti! Pidä huolta, että pääset tekemään murisijatarkastuksen!

   Poista
 2. Cisu tietää mitä tahtoo! Niin varmasti Totokin, mutta taktiikka on hieman eri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, meitä ei yhtään haittaa, että Toton taktiikka on hieman hienovaraisempi. :)

   Poista