torstai 5. huhtikuuta 2012

Cisu 4 vuotta!Tänään aamulla Koratian kuningas Cisu kulki perässäni ja piipitti surkeasti, halusi huomiota. Ei ihme: työmatkalla juolahti, että Cisulla oli eilen synttärit ja me unohdettiin se! Kauheaa.

Onneksi on pääsiäinen ja pitkä viikonloppu edessä, niin saamme lellitellä ja hyvitellä kaltoin kohdeltua neljävuotiasta silkkiturkkiherraa. Onnea Cisu - ja anteeksi!

23 kommenttia:

 1. Ohoh, mutta jos Cisua yhtään lohduttaa, täälläkin unohdettiin Karvakelmien synttärit tyystin. Onneksi se korvattiin mitä pikimmiten possunsydämellä. Onnea Cisulle!

  VastaaPoista
 2. Kaikilla harmaakelmeillä taitaa olla aika hutiloivaa kotiväkeä. :( Mutta onneksi meidänkin pakastimesta löytyy lohduksi possunsydäntä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Possunsydämen ohella Cisu taitaa saada perinteisen synttärikissanminttutömpsyn.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva :) Meillä muuten Nipsu meni ihan sekaisin kuivatun poronlihan hajusta! Mutta mun tarttis kans ostaa kissanminttua, Béla vois nauttia sitä synttäreillään jotka pian.

   Poista
 4. Hupsista. :) Myöhästyneet onnittelut Cisulle!

  VastaaPoista
 5. Onnea Cisulle! Nemo kissani täyttää tänään hurjat 3-vuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea vaan, paljon onnea Cisu, paljon onnea vaan!

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea meiän laumalta, jonka kissajäsenien synttäripäivät tuppaavat myös turhan usein unohtumaan! :p

  VastaaPoista
 8. ♥♥ Paljon onnea Cisu 4 v.! ♥♥

  VastaaPoista
 9. Onnee, hassu kamu! Sullakin menee nyt synttärit remppaamiseksi, kun se tolppa pitää saada...

  VastaaPoista
 10. Onnea Cisu! Kaikkien meidän sankari, Koratian Kuningas vailla vertaa! ♥

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea ja virtuaalikatkarapuja Cisulle!! <3

  VastaaPoista
 12. Anonyymit onnittelumme! :)

  VastaaPoista
 13. Onnea Cisulle, Mauno tulee ihan kohta perässä!

  VastaaPoista
 14. Cisu kiittää onnitteluist kaikkia! Hienoa, että sentään muut ihmiset muistavat ja ymmärtävät onnitella - ja muut kissatkin. :)

  Yritin paikata kotiväen hajamielisyyttä eilen ja hain eläinkaupasta kaninkarvapallloja ja kuivattua kivipiiraa, kuulemma kissojen herkkua ja hyväksi hampaillekin. Cisun synttärilahjat kiinnostivat vain Totoa. Onneksi sentään käytiin eilen ulkona, nyt ilmakaan ei ole yhtään juhlava. Eikä myöskään minun kuntoni: olen flunssassa ja juhlimisen sijasta Cisu onkin ryhtynyt hoitotoimenpiteisiin. Mutta kyllä tää tästä. :)

  VastaaPoista
 15. Onnea Cisu, vielä enemmän myöhässä!! Ja vähän kanssaveljen kokemuksia, jos se yhtään auttaa: en ole varmaan yhtään kertaa muistanut juhlia Mustin synttäreitä, jolloin kuuluisi juhlia myös taloni ostoa! Tai Musti syntyi joskus niillä main, niin ajattelin yhdistää nämä juhlapäivät, jos se yhtään auttaisi muistamaan. Mutta ei. Ransun synttärit muistan helpommin, kun silloin mulla on nimpparit, jolloin tulee ehkä joku onnittelu mistä asian tajuaa.

  VastaaPoista
 16. Oi hitsi, nyt vedetään pohjat myöhästyneisyydessä: Onnea Cisu! Kirjoittamisesta vastaava kansalainen tosin unohtaa tehokkaasti aina kaikki syntymäpäivät, omansakin muistaa hädin tuskin ;) Toivottavasti Cisun minttutömpsyt olivat makoisat!

  VastaaPoista
 17. Kiitos Saila ja Ella! Myöhästyminen ei tunnu missään, koska esim. kissanminttutömpsytkin ovat edelleen myöhässä eli nauttimatta. Tämä synttäri ei taida jäädä Cisun mieleen erityisen hyvin huomioituna...

  VastaaPoista