lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vällyjen välissä


Kiitos kevätflunssan, Koratian pääsiäinen on ollut hyvin levollinen, kirjaimellisesti. Onneksi ei tarvitse lojua yksin, vaan ihanaa silkkisen pehmeää ja lämmintä kainalo- ja peitonalusseuraa on tarjolla jatkuvasti. Koratit voisivat hyvin toimia sairaanhoitajina, ainakin Toto ja varsinkin Cisu! Heillä on ihmeellinen kyky käyttäytyä tavallista paljon rauhallisemmin ja hellemmin, jos ihminen ei ole aivan voimissaan. Cisu on myös maailman suloisin siinä, että jos häntä ei nukuta mutta ihminen ei nouse pedistä, Cisu istuu vieressä ja valvoo vakavana, että sairaalla on kaikki hyvin. 


Näihin tunnelmiin sopii kuvasarja, jonka sain veljeksistä, kun taas viime viikonloppuna kävi niin, että lakanoiden vaihto jäi jostain syystä kesken ja pojat anastivat peitot. (Koska he nukkuvat muutenkin usein pussilakanan sisällä, on muutenkin vähän niin ja näin, mitä hyötyä niistä pussilakanoista Koratiassa on.)


Ensin vällyjen välissä oli vain Cisu. Kun aloin ottaa hänestä kuvia, Toton piti arvatenkin tunkea apajille.Toi on tuolla, mäkin haluun!Toi ei haluu mua sinne, mä hyppään sen yli! Oho, ai miten niin häiritsen kuvaamista?Mutku mä oikeesti h-a-l-u-u-n mennä Cisu kainaloon.Onks sulla mitään ideaa, miten tonne pääsisi mukaan?Kohtaloon alistuminen.Ja lopulta, kun kamera oli poistunut hetkeksi: kaikki koratit yhes koos samojen vällyjen alla. Hur!


6 kommenttia:

 1. Olipa suloisia kuvia. Ikäviä tuommoiset kevätflunssat, onneksi Koratiassa kuitenkin on hoitohenkilökuntaa pitämässä sairastuneista hyvää ja hellää huolta!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Meilläkin oli flunssa viime viikonloppuna, mutta onneksi pahin on jo ohi. Kiva että harmaaherrat pitävät seuraa vällyjen välissä. :P

  VastaaPoista
 3. Ihan kuin nää kaverit ei olis edes totta, on ne niin näppäriä ja fantsuja :-)

  VastaaPoista
 4. Koratian vällyharmonia on valloittavaa :) Esimerkillistä sairaanhoitoa myöskin ylimystöltä. Haluaisin huomauttaa pussilakanoita käytettävän siksi, että kissat voivat tarvittaessa vetäytyä tilaan, jota ihmiset eivät ole lianneet ;)

  VastaaPoista
 5. Toivotaan pikaista paranemista! Vaikka toisaalta noin hyvästä hoidosta saattaakin olla vaikea parantua...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Olo ei ole parantunut, vaan melkeinpä huonontunut. Ehkä kehoni ei haluakaan parantua, kun on niin ihania hoitajia. <3

  VastaaPoista