lauantai 5. toukokuuta 2012

Viime viikonlopulta


Tässä vielä muutama kuva viime viikonlopulta saaristosta. Tällä viikolla Cisusta ja Totosta ei ole otettu yhtään kuvaa (!), eikä mitään... Äh, olin juuri kirjoittamassa, ettei mitään erityistä ole tapahtunutkaan, kun kuulin ihmeellistä tuhinaa, kohotin katseeni ja havaitsin, että Cisu on kirjahyllyn ylähyllyllä nuuhkimassa siellä olevia tavaroita. Se on paikka, jonne kissat eivät muka mene... No, olkoon siellä ja jatketaan. 


Kaksi ylintä kuvaa otettiin ensimmäisen illan lenkiltä mökiltä. Ilman nimitietojakin kaikki blogia vähänkin seuranneet varmasti arvaavat, kuka on tassu tomerana lähdössä heti tutkimaan siirtomaansa tiluksia, kuka taas ensin vähän fundeeraa.Se reipas kissa oli totta kai kiinnostunut taas rannastakin, kuten aina. Cisu ei tällä kertaa täpännyt vettä koko viikonloppuna, mutta sitä piti tuijottaa, kallioilla piti kieriskellä ja muutenkin merellinen miljöö oli mieleen. Välillä Cisu pysähtyi poseeraamaan uljaan kalliokissan ominaisuudessa, mutta sitten tutkijan vaistot taas voittivat ja matka jatkui.Tässä merikissa tutkii laituria. Hän käväisi veneessäkin, vaikka sen keikkuminen hieman hirvittikin, mutta veneilystä ei saatu kuvia. 
Täytyy toivoa, että Toto ja etenkin Cisu pääsevät mökkeilemään kesän lämpimillä, silloin mökillä vasta ihanaa onkin. Kuuma aurinkokallio, aah...


Tänä viikonloppuna ollaan ihan kotosalla, mutta Koratiaan saapuu sukulaisia. Saa nähdä, ennätämmekö valokuvata tai ainakaan blogata. Toivotamme joka tapauksessa kaikille rauhallista, turvallista ja tervettä viikonloppua! En ehtinyt muutamaan päivään blogeihin ja nyt kun ehdin, huomasin harmikseni, että ainakin kolme kissakaveria on käynyt loppuviikosta lääkärissä. :(

14 kommenttia:

 1. Ooks sää Jenni kunnossa? Uusi kamera eikä yhtään kissakuvaa moneen päivään? Mua huolestuttaa.

  Kissukat tosiaan nauttivat mökkielämästä, tuo merikuvasarja on huippu. Kalliorannat on ihania munkin mielestä, meidän kissat ei ole päässeet kokemaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, tiedän, kuulostaa tosi kummalliselta! :) Nyt kun muistelen, otin sittenkin pari kuvaa vapunpäivänä, mutta muuten kissat ovat saaneet nauttia paparazzittomasta viikosta, tosin siten myös ehkä hieman tyhmästä viikosta, kun ainakin mulla on ollut menoa ja touhua. Yritän rauhoittaa tilanteen ja syventyä oleellisiin asioihin eli kissoihin ja kuvaamiseen.

   Cisu osoitti mökillä taas, että ymmärtää kaiken. Ehdin juuri sanoa äidilleni, että Cisu ei ole vielä kieriskellyt kalliolla, kun Cisu kieri niin, että oli lopulta fleksi moninkertaisesti mahan ympärillä. Kallio on IHANA! Sellainen pitäisi olla joka kissalla, vaikkei merta olisikaan. Siitä Totokin lienee samaa mieltä, koska hän pyöri pihan asvaltilla jopa talvella, jos pääsi livahtamaan ulos. :D

   Toivottavasti teidän kissat pääsevät joskus kokeilemaan, miltä kuuma kallio tuntuu tassun alla!

   Poista
  2. No niin, onahn meillä muuten kalliota tässä ihan tontin rajalla, kun nyt taas ymmärrän. En vaan laskenut sitä, koska ei ole rantakalliota, haha. Kalliolla olisi ihana kieriskellä, meillä kelpaa liuskekivipolut, betonilaatat ja hiekka-alueet myös kierittelyyn.
   Hyvä kuulla, että oletkin parit kuvat napsinut, en sitten ole voinnistasi niin huolissani :)

   Poista
  3. Oi, edes minikallio omalla tontilla ois ihana! Sinne vaan sitten kiemurtelemaan (siis kissat, et sinä). Toki nuo kaikki muutkin mainitsemasi kiemurtelualustat ovat todellakin mainitsemisen arvoisia. :D Meillä Cisu huomasi vähän aikaa sitten tekemäni noin 13 x 13 cm:n betonilaatan puutarhapöydällä ja oli aivan tohkeissaan. Ehkä se oli sille kuin minikallio!

   Poista
 2. Meri-ilmasto on terveellistä! Siitä pitäisi teidän kaikkien päästä nauttimaan useammin. Ihania kalliokuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, jos minä ja Cisu päättäisimme, muuttaisimme heti johonkin saareen ja olisimme ikuisesti onnellisia (jos joku lähettäisi meille ruokaa). Mies ja Totokin välillä haaveilevat asiasta, mutta heillä ei ole (vielä) ihan yhtä pahaa meripakkomiellettä.

   Poista
 3. Oletko joskus epäillyt, etteivät kunikaalliset ymmärtäisi?! Rapsutuksia pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, no kieltämättä sen verran usein tulee todisteita ymmärtämisestä, että pitää kai uskoa: ne kuulevat ja tajuavat kaiken! Kiitos, rapsut välitetty!

   Poista
 4. Kiitos ja terveyttä sinnekin! Upeita kuvia, eläköön uusi kamera! Tai siis, olivat vanhallakin otetut ilo silmälle, mutta noin uljaisiin kohteisiin kelpaa vain paras kameralaatu...
  Olin ensin kommentoimassa Totoa, mikä ihana fundeeraava karhu (ehkä pääosin hämäläisverisnä minuun vetoaakin juuri tämä Toton rauhallinen ominaisuus), mutta sitten tuli Cisu ja räjäytti pankin. Mikä silmiähivelevä näky koratinharmailla kallioilla! Ooh ja aah ♥
  Ja vielä kerran Totolle: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, kiitos vaan, mutta nyt täälläkään ei ole terveyttä. :( Kun aamulla bloggailin, mies oli vielä nukkumassa, ja kun hän heräsi, heräsi kuumeen kera. Sukulaispäivä muuttuikin lojupäiväksi perheen poikien osalta. Koska on sateista ja pysähtynyttä, karvapojat ovat oikein tyytyväisiä kun pääsevät köllimään kuumekainalossa. Ja mäkin sain taas kameraharjoittelun vauhtiin: kävin kuvaamassa rokulipäivän viettäjiä. Kukaan heistä ei oikein ilahtunut paparazzin paluusta.;)

   Poista
  2. Juu ymmärrän :-D Se on vähän kuin huuliharppukostajan paluu.

   Poista
  3. Saila, kiitos vaan! :D Kamerakostaja ei silti lopeta toimintaansa.

   Poista
 5. Hienoja nuo rantakalliokuvat! Taas kerran taulumateriaalia :) Hauskaa viikonloppua teillekin. =^_^=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anni, hieno tuo kissamerkki! <3 Eka rantakalliokuva pitää kyllä ehkä joskus julkaista suuremmassakin koossa, Cisu on siinä niin elementissään. Ja kiitos, samoin oikein hyvää viikonloppua teille!

   Poista