lauantai 21. huhtikuuta 2012

Huippumallit


Sain viikolla uuden kameran ja arvatenkin halusin heti tänään aloittaa sen kanssa leikkimisen toden teolla. Koska en ole kovin kärsivällistä sorttia, en jaksanut paneutua käyttöoppaaseen tms., vaan päätin opetella käytännön tilanteiden kautta. Saadakseni selville, onko kamerasta mihinkään, kuvasin kissoja hämäränankeassa eteisessä kameran perusasetuksilla. Jos niistä kuvista tulisi kelvollisia, kamerassa olisi potentiaalia. Vaikka vanha kamera oli pokkariksi varsin kyvykäs, juuri eteiskuvat olivat yleensä kauheita. Ja jostain syystä Cisu ja Toto hengaavat mielellään juuri eteisessä...

Cisusta tuli pari tympääntyneen oloista otosta, mutta rauhallinen Toto jaksoi istua ja ihmetellä, minkä raksuvan härvelin kanssa häntä zoomailen tuon tuosta.
Palkinnoksi kärsivällisyydestään huippumalli Tottiainen pääsi ulos. Siellä hän ei enää jaksanut olla yhtä kauniisti paikallaan.


Kun mieskin halusi testata uutta vekotinta, Cisu meni poterolle poseeraamaan. Eikös presidentistäkin juuri otettu virallinen muotokuva, miksei sitten Koratian kuninkaastakin?13 kommenttia:

 1. Voi kuinka machoilukuva tuo toiseksi alimmainen, kunkku selvästikin tietää mitä tahtoo. Toiseen blogiisi jo kommnetoinkin tuosta kamerastasi, mulla suurin ongelma nykyisen kanssa on sisäkuvaus, joko salama ei kanna tai sitten se on liian voimakas -ei koskaan sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunkku yleensä tietää. :) Ja mulla oli sama ongelma vanhan kameran kanssa. Yleensä kuvasin aina ilman salamaa ja sitten pelastin tilannetta kuvankäsittelyllä... Nyt alkuarviolla vaikuttaa siltä, että kameran automaattisalama toimii hyvin: esim. nukkekotikuvista tuli parempia salamalla kuin ilman, vaikka aina on ollut toisin päin (vaikka vieläkin olisi tarvittu käsittelyä, että olisivat olleet aivan hyviä, tosin kameraan saa myös ostettua valovarren).

   Poista
 2. Onhan nää kaikki parempia kuin Niinistön potretti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kerron malleille, vaikka kyllä he sen varmasti tietävätkin!;)

   Poista
 3. Hyviä kuvia jo heti alkuunsa :) Minkä kameran ostitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kamerassa vaikuttaa olevan potentiaalia, vielä kun sitä löytyisi kuvaajana minustakin. ;) Ostin blogeissa paljon esillä olleen Olympus Pen E-PL3:n, koska halusin järkkärin mutta pysyä pienessä kamerassa. (laitoin ja laitan tonne kotiblogin puolelle tietoa kamera-asioista) Eikä tavalliset kamerat ole niin kauniita eikä valkoisia. ;)

   Poista
 4. Toto oliivisilmä on huippumalli, hallitsee niin still-kuvauksen kuin action-tilanteetkin ♥ Ja Cisun virallinen potretti on hieno! Olen niiiiiin samaa mieltä Zepan kanssa :-D

  VastaaPoista
 5. Tottis hallitsee ainaka kaiken. <3 Yhtenä päivänä kun tulimme kotiin, huomasimme autokatoksen ikkunasta, että Cisu istui keskellä keittiön pöytää ryhdikkään, ylvään ja hyvin itsetyytyväisen hallitsijan tavoin. Ehkä hän patsastelee siellä kaiket päivät ihailemassa valtakuntaansa ja varsinkin itseään.:D

  VastaaPoista
 6. Oi, uusi kamera! Minäkin haaveilen uudesta...
  Hienoja kuvia olet ottanut, kurkkasin toisen blogin puoleltakin. Mutta ei ihme että kuvat onnistuvat -sinulla on niin komeita malleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, se on hyvä haave- ja toivottavasti joskus toteutuukin! Minä en ostanut viime vuonna käytännössä mitään, kun ensin säästin vapaata varten, sitten olin vapaalla, mutta NYT katsoin, että saan vihdoin antaa itselleni uuden kameran. Olin nähnyt siitä jopa unta. :D

   Komeat mallit pääsivät äsken kanssani kevään ekalle vuoriretkelle eli läheiselle kalliolle. Harmi, ettei kamera tullut sinne mukaan, siellä harmaaherrat ovat aivan elementissään. No, huomenna uudestaan!

   Poista
 7. Onko siellä jo laskettu härät laitumelle:

  http://2.bp.blogspot.com/-QM910H4Ve1M/T5KmiR4z39I/AAAAAAAAG2Y/b52GmuIwuZY/s400/malli4.JPG

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa katselin, Toto on varsin maskuliininen ja voimakas harmaahärkä. :D Ja on kyllä ulos päästyään välillä aikamoinen laitumelle päässyt villikko.

   Poista
 8. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Varsin vaikuttavia kuvia :) Tottis on varsinainen peto ♥ murrrr.

  VastaaPoista