perjantai 28. lokakuuta 2011

Mäyräkissa


Mitä viileämmäksi ilmat käyvät, sen kaivautuvammaksi Cisu tulee. Hän ryömii nykyisin päivittäin milloin minnekin ja onkin saanut arvonimen (?) mäyräkissa. Päiväunet on parasta ottaa tyynyn alla, kylpyammeen alus on jo tarkastettu talven varalta ja iltaisin Cisulla on suuri halu päästä masuasukki-hupparini alle. Eräänä iltana Cisu raotti kapeahihaisen hupparini ranneresoria tassullaan ja yritti tunkeutua hihaani!

Totosta tämä kaikki on perin omituista. Hän nukkuu mieluummin tyynyllä, ei ole käynyt ammeen alla kuukausimääriin eikä tykkää vaatteiden alle tulostakaan. Masuasukkihupparia hän kokeili kerran itsekseen, sillä seurauksella, että solmiutui sen hiha-aukkoon ja kulki sitten hetken huppari selässään. Ei ollut kannustava kokeilu.

Eräänä iltana Toto tuijotti painavan tyynyn alla koisivaan isoveljeään tunnin ajan. Kummallinen veli.Toivotamme hyvää viikonloppua kissoille, mäyrille ja ihmisille! Minä vietän viikonlopun lähinnä muurahaisen olomuodossa, ihmismäärästä kuhisevilla kirjamessuilla.

8 kommenttia:

 1. Hauskaa, tai siis edes siedettävää muurahaisviikonloppua! Voi Toton ilmettä. On lajitoverissa ihmettelemistä <3

  VastaaPoista
 2. Jospas Cisu leikkii mäyrää ja haikailee talviunien perään? Ja sitäkös Toto kovin kummastelee, kissojahan tässä kuitenkin ollaan?

  Viikonloppuja metsäneläimille, kissoille ja kissaihmisille. (Myös sinne muurahaispesiinkin.)

  VastaaPoista
 3. Mäyräkissa <3 Tuo otuksista jaloin! Toto tosin näyttää vähintäänkin järkyttyneeltä isoveljensä mäyrääntymisestä :D

  VastaaPoista
 4. Ei muuta kuin lisää lämpöä Koratiaan! Rapsutuksia pojille!

  VastaaPoista
 5. Saila, kiitos, muurahaisviikonloppu on sujunut mukavasti, joskin hieman hikisesti ja kivistävin jaloin.:)

  Myrsky, sitä samaa sinnekin, hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! Toivon jo kissojen takia, ettei taas tulisi mahdottoman kylmä talvi. Silloin Cisu ja Toto ovat käytännöllisesti katsoen talviunilla viikkotolkulla: ammeen alla tai huopapesässä jatkuvasti, kun muualla ei tarkene...

  Ella, Toton kohtalo on usein olla melkoisen yllättynyt ja jopa järkyttynyt veljensä edesottamuksista. Totosta kissanelämäksi riittää se, että perustarpeista on huolehdittu ja saa rauhassa pöristä ja puskea, välillä juoksennella pitkin kotiaan. Cisulla sen sijaan pitää olla kaikenlaisia projekteja ja päähänpistoja ja Koratian ylimmäisenä hahmona hänen pitää myös valvoa ja kommentoida kaikkea mahdollista. Eräänä päivänä lähetin sähköpostia niin että Cisu istui olkapäilläni, luki viestiä pääni yli ja kommentoi. Tai kenties yritti sanella viisaampia sanoja lähetettäväksi.

  Naukulan Mamma, täällä on juuri suuri villapallo-ottelo, jossa riehutaan kuin jalkapallohuligaanit konsanaan, mutta rapsutamme, kun pojat ovat purkaneet palloiluenergiansa. Luonteet näkyvät tässäkin: Toto rynnistää suoraviivaisesti pallon perään, mutta Cisu taktikoi juoksemalla hyvin kiemuraisia reittejä ja heittämällä parkour-tyyppisiä kieppejä sohvilla ja seinillä.

  VastaaPoista
 6. Ai että, kyllä nyt kelpaisi Cisun kaltainen lämmitin! Kirjamessuilla oli varsin lämmin, mutta tihkusateessa ei todellakaan.

  VastaaPoista
 7. Mindy, erityisen ihanaa on, jos saa kissalämmittimen peiton alle. Ikävä kyllä ko. lämmittimillä on tapana ilmaantua vasta aivan aamulla, mikä ei kannusta nousemaan sängystä. :)


  Kiitos -p-! :)

  VastaaPoista