perjantai 21. lokakuuta 2011

Kiltisti


Cisu: "Halusin vain tulla kertomaan, että kotiaresti sopii mulle yllättävän hyvin. Koko tän viikon aikana ainoa, jolle olen huutanut ja jonka perässä oon ravannut, on Toto. En enää seuraa ihmisiä koko ajan karjuen ja vaadi ulkoilua.

Päivisin meidän mamma tekee koulutehtäviä työhuoneessa ja me maataan työhuoneen sängyllä Toton kanssa. Kun mamma kääntyy katsomaan meitä, me kurkataan sitä näin söpösti.

Paitsi ai niin. Tänään mä kyllä hyppäsin mamman selkään, kun se kumartui laittamaan kenkiä jalkaan. Mutta sekin johtui hellyydestä: halusin kietoa tassut sen ympärille ja nuolla sitä tukasta. Kesti aika kauan ennen kuin suostuin pudottautumaan lattialle."Koratiassa on ollut ihmeen seesteinen viikko. Kukaan ei tosiaan vaadi ulos ja Cisu ja Toto ovat hyvin rauhallisia ja kärsivällisiä. Jostain syystä olemme viettäneet hyvin helliä öitäkin. Olen välillä havahtunut, että kaksi kissaa halaa minua; jos olen kyljelläni, yksi on mahapuolella, toinen selässäni. Tai että yksi kissa tulee kainaloon peiton alle ja inisee siellä hyvää oloa, toinen köllöttää mahallani ja kehrää keskellä yötä.


En valita. Etenkään sen kauhean mellastamisen ja kiukuttelun jälkeen. 

11 kommenttia:

 1. Elo Koratiassa vaikuttaa ihanan seesteiseltä...

  VastaaPoista
 2. Ehkä Koratian prinssit pelkäävät että sinnekin tulee joku pieni vikisevä pikku-ukko?

  VastaaPoista
 3. Myrsky, niin, ajoittain.

  Naukulan Mamma, se voi kyllä hyvin olla, sillä aika paljon täällä on katsottu kuvia jostakin tarmokkaasta sohvanalusasukkaasta. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kymppejä kissoja. Jos noista meidän jompikumpi joskus halaisi mua niin olisinpa aika yllättynyt ;-/

  VastaaPoista
 5. Zepa, on ne, kaikesta kiljukaulaisuudestaan huolimatta. Toto ei tule niin usein syliin, mutta välillä se ihan nojaa koko painollaan vaikka just nukkuvan kylkeen ja hurisee päälle, siinä ei voi ihminen kuin olla hyvin onnessaan. <3

  VastaaPoista
 6. Känkkäränkkä lähti litoon ja koraatit ovat taas omia itsejään. :D

  VastaaPoista
 7. Mindy, juuri sitä ne kyllä ovat sille päälle sattuessaan. Tietyt hemmottelut on pakkokin hoitaa Cisun ja Toton mielestä. Kun reilu tunti sitten nousin ylös, kissat tulivat puskemaan ja aamuhalaukseen ja saattelivat minut aamutoimiin kuten minä tahansa arkiaamuna. Sitten menivät takaisin nukkumaan: aamuhalit hoidettu, ei meitä vielä huvita nousta, vaikka toi yksi nousisikin.

  Cantis, kyllä, ja toivotaan ettei känkkäränkkä eksy heti takaisin Koratiaan!

  VastaaPoista
 8. Tyytyväisiä ilmeitä. Meilläkin ovat rauhoittuneet kummasti, kun lämpötila pomppii nollan ympärillä : )

  VastaaPoista
 9. Kiukuttelun päälle sopii olla siis sovinnollinenkin. Kyllä Koratian siniveriset tietävät, miten pidetään yllä tasapainoa tunneilmastossa :)

  VastaaPoista
 10. Mayo, kiva kuulla, että muuallakin on rauhallista ja leppoisaa! Meillä pojat eivät nyt kiihkoile kuin keskenään telmiessään - ja se on toki sallittua, suorastaan suotavaa kiihkoilua - ja linnuille, joita on aina yhtä kiinnostava kytätä ikkunassa. Ihmeellisen rauhaisaa hja helppoa. Toivottavasti tämä ei ole tyyntä myrskyn edellä? :)

  Ella, tunneilmasto, sinäpä sen sanoit! Täytyy toivoa että tämä tunteiden korkeapainesuhdanne jatkuu.

  VastaaPoista