keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Masuasukki


"Masuasukilla" ei yleensä tarkoiteta kissoja, mutta miksi muuksi tätä voisi kutsua? Ostin Ruotsista itselleni ponchomallisen, siis hyvin leveähelmaisen, hupparin, ja Cisu vietti tänään iltapäivän sen alla sylissäni. Hän hurisi ja kuorsasi vuorotellen. Masuasukkina on ihanaa.

Välillä asukki tuuletti päätään.
 Toisinaan hännänpäätään.

Sitten hän taas kaivautui. Täytyy sanoa, että kissapötsi oli oikein suloinen, joskin melkoisen epäkäytännöllinen. En liikkunut muutamaan tuntiin ollenkaan, koska masukisu halusi nukkua.

12 kommenttia:

 1. Miau. Teit ihan oikein. Eihän nukkuvaa kissaa saa häiritä :)))

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa siltä, että masuasukki on antanut anteeksi poissaolosi :D ! Etpähän päässyt uudelleen karkuun tuolla taktiikalla!

  VastaaPoista
 3. Tuosta sopisi jo antaa mammalomaa, kun eihän tuollaisen mahan kanssa minnekään voi lähteä liikkeelleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (<-- toisin kuin Mindy)

  VastaaPoista
 4. Voi antaisin puoli valtakuntaa, jos Petja tekisi samalla lailla.

  VastaaPoista
 5. Hyvä politiikka: kissa aikatauluttaa liikkumiset. We likes alots!

  VastaaPoista
 6. Täytyy tunnustaa, että yritin pari kertaa häiritä nukkuvaa kissaa, mutta hän vain jalotteli hetken ja ryömi sitten takaisin mahamajaansa. Vietimme sitten aika rauhallisen iltapäivän - eikä tosiaan ollut puhettakaan, että olisin voinut taas karata pois kotoa! Cisu on niin ovela: noin suloista on pakko totella.

  Hanna, toivotaan, että Petjasta tulee joskus sylikissamaisempi. Kyllähän joskus kuulee kissoista, jotka yhtäkkiä "pehmenevät". En kyllä tiedä, miten sitä voisi edesauttaa, ei ainakaan pakkosylittämällä. Kokeile jättihupparia. ;)

  Mindy, hyvä että sinäkin pääsit sanomaan painavan sanasi tähän keskusteluun!

  VastaaPoista
 7. Mahtoi siellä kisulla olla lämmintä ja mukavaa ja unet varmasti maistui.

  VastaaPoista
 8. Voi Cisu ♡♡♡♡♡ ❤❤❤❤❤ ♥♥♥♥♥ (kaikki erilaiset sydämet mitä löysin)
  Cisu, olet paitsi Koratian kuningas myös maailman kaikkien hassutassujen kunkku! Osoitat hallitsevasi ihmistäsi suvereenisti, hienoa!

  VastaaPoista
 9. Tuollainen masuasukki kelpaisi tännekin! Miten erinomaista, että kissakuninkaalla on oma alamainen valtaistuimena (tai -makaimena, samapa tuo) :D

  VastaaPoista
 10. Nyt sitten vain kokeilemaan masukin kanssa ulkoilemista ja miksei työelämääkin. :D

  VastaaPoista
 11. ♡♡♡♡♡ ❤❤❤❤❤ ♥♥♥♥♥ Masuasukilla on suuri suosio! Siitä vaan kaikki kaapuja hankkimaan ja omia masuasukkeja houkuttelemaan. Varoitus: kannustavista viesteistänne huolimatta tuollaisen asukin kanssa ei voi ulkoilla eikä mennä töihin! Varoitus myös siitä, että masukki saattaa innostua ja haluta nukkua mahasi päällä peiton alla yöllä. Pian huomaat, että sinulla on jatkuvasti kissa mahalla. :)

  VastaaPoista
 12. Voi suloisuus! <3

  Täällä ihminen on aina onnesta mykkyrällä, kun joku kissa tulee syliin nukkumaan, mutta sitten siinä aika pian tulee hiki, kun kuuma lämpöpatteri hurisee täysillä tai jäsenet alkaa puutumaan jne :D
  Tai sitten ne tulee päälle nukkumaan (ts. herättämään ja siinä sivussa kissa itse voi kyllä nukkuakin, mutta ihminen ei ainakaan kunnolla!) n. klo 5.30, kuten tänään...

  Mahan päällä nukkuva kissa on siis ihanan kamala! <3

  VastaaPoista