maanantai 17. lokakuuta 2011

Kissoja Stockmannilla

Kuva ja tarkemmat ohjelmatiedot täältä.


Nyt harmittaa! Minulla ei ole tänä syksynä kauheasti pakollisia menoja, mutta silloin kun niitä on, tapahtuu toisaalla arvatenkin jotain houkuttelevaa. Eilen missasin luontokuvatapahtuman (mutta suosikkikuvani, jota äänestin etukäteen netissä, voitti!) ja tällä viikolla Helsingin keskustan Stockmannilla Argoshallissa olisi kissaohjelmaa parinakin päivänä.


Torstai-iltana on ensin Hesyn esittäytyminen ja sitten rotukissaesittely. Lauantaina on edelleen rotukissaesittelyjä ja esim. kissojen puuhapeliesittely. Keskelle kissapäivää on ajoitettu myös papukaijaesittely, mitäkähän kissat ja linnut siitä pitävät? :)


Minä en siis pääse tuonne, mutta jos joku muu pääsee, käykäähän kertomassa, millaista oli. Ensin ajattelin, etteivät mitkään eläimet viihdy Stockmannilla, mutta eivätköhän tuonne pääse vain hälinään tottuneet näyttelykonkarit. En ainakaan veisi meidän kiipeleitä! Tosin ehkä pitäisi. Stockkan lemmikkieläintuotemainoksissa esiintyi ennen kaunis hopeakylkinen kissa, varsin tutun näköinen. Ehkä pitäisi mennä ja tarjota, että meillä olisi lisää huippumalleja, jos se aiempi siniturkki on lopettanut mallin uransa.

8 kommenttia:

 1. Minä olen kerran nähnyt kissojen agilityesityksen Stockalla! Muistan elävästi kuinka yksi esiintyvistä kissoista marssi määrätietoisesti istumaan "aidan" taakse, selkä agilityrataa päin. Kovin arvioivasti katsoi sitä ihmisjoukkoa, joka aidan takana oli! Tempun temppua ei viitsinyt esittää ja kaikki katsojat tykkäsivät kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Hih, alkoi naurattaa jo ajatus. Jokainen kissan kerrankin nähnyt voi kuvitella erinomaisen helposti tuon arvioivan katseen. :D

  VastaaPoista
 3. Äh, lysti keskittyykin vain Helsingin Stockalle. No, ehkä me katsotaan vain oma kissapetoshow kahdesti tänään :D

  VastaaPoista
 4. Kissojen agility on ilmeisesti melkoisen haastava laji. Siis kissanohjaajille:)

  VastaaPoista
 5. Hitsi, menisin katsomaan jos olisi täällä meidän stockalla...

  VastaaPoista
 6. Piti vielä sanoa että kissanäyttelyissä on aika usein ollut agilitykisoja, ja siellä on usein niitä kissoja jotka menevät radan vauhdilla. Ja sitten on niitä jotka pohdiskelevat :)

  VastaaPoista
 7. Ella, toisaalta onkin ihan typerää haikailla mihinkään kissatapahtumiin, jos kotonakin on kissa ja siten myös tapahtumia ympärivuorokautisesti.

  Myrsky, niin taitaa olla. Kommentoin juuri tänään Unna Tuutikin blogiin, että meillä naksutuskoulutus loppui siihen, kun oppilaat alkoivat huutaa naksuttimsen nähdessään ja juoksivat pakoon. En voi kuvitella, kuinka joku saa treenattua kissansa "kisakuntoon" edes kotona, saati mitä se kisailu sitten on.

  Saara, minä en ole harmikseni onnistunut näkemään yhtään kissojen agikisaa. Kiinnostaisi kyllä - jo tuon ennalta arvaamattomuuden vuoksi!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä! Olin vallan unohtanut jo Hesarissa monta päivää sitten olleen mainokseen. Pitääkin mennä katsomaan lauantaina kissoja sekä papukaijoja.

  VastaaPoista