maanantai 3. lokakuuta 2011

Nousisitko?Olin ajatellut herätä tänään ajoissa ja lähteä heti herättyäni ulos ja olla muutenkin ponteva heti aamusta alkaen. Mutta... heräsin aiottua myöhemmin, ulkona sataa ja mikä pahinta (ja parasta), vieressäni nukkuu tällaisia. Pystyisitkö itse pontevoitumaan, jos saisit herätä samasta sängystä pienten karhunpentujen kanssa? Olen ollut reipas vain sen verran, että hain kahvin ja tietokoneen sänkyyn. Karhusykkyrä jatkaa yhä uniaan.

16 kommenttia:

 1. Karhunpennut ❤ Juu, kahvi sänkyyn ja karhunpennut kainaloon kuulostaa hyvältä. Mulla onkin tänään vähän pää kipeänä, kun eilen tuli juhlittua ;-) Mutta ehdittiin käydä Mustin kanssa jo eläinlääkärissä, nyt se (ja Ransu) saa omega3-rasvaa (sydän- ja munuaistukiversiota) pitäis olla hyvä myös mahd. astmaa vastaan. Ja hyvä Ransullekin!

  VastaaPoista
 2. En nousisi! Aika reipasta toimintaa Sailalla, kun on jo ehtinyt kylilläkin käydä!

  VastaaPoista
 3. Tuollaisten söpöläisten vierestä on aivan mahdotonta nousta - parasta seuraa sadepäivänä ♥.

  VastaaPoista
 4. En nousisi minäkään. Itse heräsin aamuyöllä siihen, että kissa huristelee mahani päällä. Muutaman tunnin päästä heräsin uudestaan ja kisu oli yhä siinä vetelemässä sikeitä. :)

  VastaaPoista
 5. No en kyllä varmasti nousisi tuollaisen sykkyrän vierestä, varsinkaan sadesäällä. Aivan ihana pallero <3

  VastaaPoista
 6. Hih, nousijoita ei siis löydy! Täytyy kuitenkin tunnustaa, että nyt kolmeen mennessä minä olen noussut ja jopa imuroinut. Cisu ja Toto nousivat vain hetkeksi. He kävivät syömässä, vaativat ulos, totesivat että siellä on kauhea ilma ja menivät takaisin nukkumaan. Kyllä mä niin usein niin kadehdin kissoja!

  VastaaPoista
 7. Ihanat hurisijat! Minäkään en nousisi, mutta mutta, joskus se on vain pakko jaksaa.

  VastaaPoista
 8. Voih! No ei voi nousta! Paras sykkyrä!

  VastaaPoista
 9. Myrsky, joo, ikävä kyllä ihmisellä ei voi olla aina kissanpäivät. :(

  Zepa, sykkyrä siirtyi juuri laatikkoon, kai siksi, etten vain innostu sykkyröitymään heidän kanssaan. Vähän aikaa sitten sykkyrä otti sadepäivästä ilon irti nukkumalla iltaseitsemään asti!

  VastaaPoista
 10. Voi millainen karhumykkyräsykerö <3 Ei tuollaisten vierestä kuulu nousta mihinkään. Vain hiljaa ihastella ja hyristä ehkä hieman itsekin.

  VastaaPoista
 11. Ella, olet oikeassa, kyllä tuo sykkyrä pistää hieman hurisemaan ihmisenkin. :)

  VastaaPoista
 12. Voisitte oikeastaan ryhtyä majoituspalveluyrittäjiksi. Monikin haluaisi nukkua sykkyrän vieressä, etenkin jos check out olisi aikaisintaan klo 19. :D

  VastaaPoista
 13. A. Cantius, hyvä idea, mutta näen heti pari riskikohtaa liiketoiminnassa. Ainakin asiakkaiden pitäisi allekirjoittaa paperi, jossa he todistavat ymmärtävänsä, mikäli eivät näe sykkyrästä vilaustakaan ja sen sijaan nukkuvat esim. karjuvan, hyppivän puuman kanssa.

  VastaaPoista
 14. Ymmärrän ja allekirjoitan ja varaan täten loman seikkailumatkalle Koratiaan. :D

  VastaaPoista
 15. Ihania sykkyräkisuja! <3

  Blogissani olisi sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 16. Anonymus, hyvä tietää. Laitamme sitten blogiin bannerin pyörimään, kun majatalo on auki ja matkat varattavissa. ;)

  Maarit, suurkiitokset, tulen katsomaan!:)

  VastaaPoista