keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kissan ja lattian väliin tarvitaan jotakin pehmeää

Siinä missä Cisulla on nyt mielessä tuhmat temput, niin Toton kiinnostuksen kohde on Tempur. Vanha, vuosia palvelut ja nyt jo muutamaan osaan murtunutkin tyyny on saanut uuden tehtävän kylppärissä Toton torkkupaikkana. Vaikka tyyny ei enää sopinut ihmisniskan tarpeisiin, kissan anatomiaan se mukautuu ilmeisen hyvin.
Cisu miettii, pitäisikö mennä mukaan köllimään.
 Hei Toto, meinaatko sä oikeasti nukkua siellä?
 Mä meen ainakin ammeen alle!

5 kommenttia:

 1. Aivan superihana Toto! <3 Niin ylisuloinen pentumainen ilme!

  Ja Cisun harottavalle jalalle mun on taas pakko vähän hihitellä! :D

  VastaaPoista
 2. Toto onnistuu aina söpöilemään Tempurilla: menee vauvamaiseen asentoon ja katselee maailmaa suurin luottamaisin silmin.

  Hmph, jos Cisulle hihitellään täällä joka päivä, voi olla, että hän suhauttaa kostopissit hihittäjien sänkyyn. Jalka sojottaa kuvassa hyvin tarkoituksenmukaisesti: se on valmiudessa lähteä omistajansa päätöksen mukaisesti mihin tahansa suuntaan. :D

  VastaaPoista
 3. Hui! Mun tarvii tarkkailla postia, ettei sieltä tule mitään suhautusterveisä Cisulta. :D

  Jottei totuus unohdu, niin katselen välillä noita hienoja passikuvia, joissa ei ole pissoja, harojalkoja tai takkuturkkeja. :)

  VastaaPoista
 4. Jos kissoilla olisi yhtä epäonnistuneet passikuvat kuin ihmisillä, pitäisi vissiin vaihtaa Cisulle takkuturkki ja Totolle lohikäärme tuohon sivupalkkiin "edustamaan". :)

  VastaaPoista
 5. Totolla on ultrasöpöt ilmeet <3 Se lojuu tyynyllä juuri sen näköisenä että en todellakaan tule tästä nyt mihinkään :-D
  Ja Cisun koipi... voi noita hassuliinejä.

  VastaaPoista