lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kesätemppuja

Koko Koratian väki on ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen yhtäaikaa lomalla pari viikkoa!

Toto takasi, että loma alkoi jännittävästi. Olin eilen hänen kanssaan ulkona, kun Tottis loikkasi yhtäkkiä terassilla kasvavan mahoniapensaan keskelle ja tuntui taistelevan siellä kovasti. Sitten hän hyppäsi pois pensaasta ja näin, että hänellä on jotain suussaan. Ehdin huutaa jo miehellekin, että apua, Toto saalisti jotain.

Koska kyseessä on kuitenkin Toto, olisi pitänyt tajuta, että saalis on lehti! Toto oli ylpeä metsästyksestään ja yritti tuoda lehden sisällekin. Tässä urhea lehdenjahtaaja ja hänen saaliinsa kotiovella.
Aito kissa tuo saaliinsa isäntäväelleen.

Tämähän ei ollut ensimmäin kerta, kun Toto jahtaa lehteä, vaan lehdenmetsästyksestä on jopa video.

Tänään aamullakin Tottis yllätti.

Minä heräsin ekana ja menin keittiöön. Pian sinne ilmestyi Toto. Hän hyppäsi pöydällä olevan lehden päälle ja näytti nälkäiseltä. Vaikka olin viimeksi valtiovierailulla ollessani sanonut, ettei Toto syö koskaan mitään kädestä (ja että Cisu oli joskus niin lellitty, että söi vain kädestäni, onneksi ei sentään enää!), tarjosin Totolle kämmeneltäni pari raksua. Hyvä, ettei käsikin kadonnut pedonkitaan! Käsisyöminen siis onnistui muitta mutkitta, ja lopulta Toto onnistui saamaan erikoiskohtelua: aamiainen sanomalehdeltä nautittuna.Nuolen vielä vähän tätä lehteä. Jäi uutisnälkä.

Aamiaisen jälkeen oltiin ulkona, mutta muuten veljekset ovat ottaneet ensimmäisen lomapäivän rennosti.


Etenkin Cisu!

Todellinen kissanpäivä.


Mistä tunnet sä ystävän? Se nukkuu tassu kaverin päässä.6 kommenttia:

 1. Ihania unikuvia! Ruoka maistuu selvästi hyvältä lehden päällä. :)

  Kollo toi tänään sisään perhosen (jonka emäntä pelasti hetkeä myöhemmin ulos). Kissa etsi kadonnutta perhosta pitkään, muun muassa maton alta.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin! Ei koskaan ennen ja kun sen ääneen sanoo, niin sitten se tapahtuu! Onneksi voit lomalla tarjoilla Totolle aamuruokaa kädestäpitäen :D

  VastaaPoista
 3. Söpöliinit! Voisi olla seuraavan taulun paikka. Teidän pitää hankkia suurempi koti tai perustaa C&T-galleria johonkin.

  VastaaPoista
 4. Sirpa, meilläkin perhoset ovat ihan ykkössaalistettavia ja valitettavasti ne saa myös ilmeisen helposti kiinni. Ei ole kiva nähdä, että kissa tuhoaa perhosen, mutta toisaalta, kyllä se varmaan tyydyttää, että saa edes jotain kiinni, eikä perhonen ole ainakaan vaarallinen. Ja kyllä niistäkin sentään suurin osa pääsee onneksi karkuun!

  Naukulan Mamma, niinpä. Arvaa, halusiko Toto taas aaamupalan kädestä? Ja saiko? Niinpä, siihenkin.

  Saila, meinasin kirjoittaakin tuohon, että jos ei olisi juuri uutta tassulitaulua, niin tästä voisi tulla. Tuo galleria on kyllä loistoidea! Mitä siitä, jos Helsinkiin tulee Guggenheim, Espooseen tulee Cisu & Toto Special Museum & Gallery.

  VastaaPoista
 5. Totolle vinkiksi, että erityisen ilahtuneen reaktion saa aikaiseksi kuljettamalla saalislehden yön aikana sänkyyn. :)

  VastaaPoista