lauantai 16. heinäkuuta 2011

Merikarhu ja metsämies

Mökillä siis ollaan. Eilen illalla satoi, mutta kun sade hälveni, ei puolitorkuksissa olevan Cisun korvaan tarvinnut kuin kerran kuiskata vaivihkaa "ulos", niin Cisu oli suunnilleen jo itse vetämässä valjaita niskaansa.


Matka kulki suoraan kohti rantaa, onhan se Cisun lempipaikka mökillä. Viime kerrasta oli kuitenkin sen verran aikaa, että varmuuden vuoksi piti ensin kurkata merta parin rantakiven takaa.
Äh, mitä sitä arkailemaan. Koratian kunkku astelee suoraan saaristossa sijaitsevan Koratian siirtomaan laiturille.
Ensiulkoilulla ei ehditty katsella maisemia kovin kauan, sillä Cisulla oli kiire tarkistaa koko siirtomaa.


Yhtäkkiä löytyi soutuvene.
Mutta hetkinen, missäs Toto on?Totokin oli vääntäytynyt jossain vaiheessa ulos, mutta hän lähestyi rantaa lähinnä ärtyneenä ja epäluuloisena, ei ollenkaan samalla mielellä kuin merimiesveljensä.

Ei, Toto on enemmän metsä- kuin merikissoja. Hän pääsi elementtiinsä vasta sisämaassa.


Pääasia, että mökillä jokaiselle on jotakin. Pojat pääsivät yhdessä mustikkaankin. (Se oli heistä kauheaa, varvuissa oli jotain, joka pisti pomppimaan kuin kenguru ja säntäilemään päämäärättömästi.)Tänään on taas satanut, joten pojat eivät ole toistaiseksi viitsineet vääntäytyä vällyistä. He antavat ihmisille oppia aiheesta, mitä kissanpäivillä tarkoitetaan.


3 kommenttia:

  1. Tänään oli ihan karmeita sadekuuroja aamupäivällä, mutta täällä ainakin jo kirkastui, varmaan sielläkin. Kuulin sateen kovaa kohinaa ja nipistin silmät uudestaan kiinni, kissat yhtenä myttynä jaloissa. Ei heinäkuussa kuulu herätä sateen rummutukseen!
    Nyt on parempi. Onneksi illalla sade loppui niin pääsitte ulkoilemaan! Ihanat, söpöt erilaiset veljekset. Toto on Tarzan puussa <3 Ja Cisu ihana rantaleijona, laiturilla ja ROHKEASTI veneeseen hypätessään! Liekö valmis jo merimatkaankin?

    VastaaPoista
  2. Oi mitä kuvia! Se on hyvä, että molemmille löytyy omimmat ulkoilumaastot <3

    VastaaPoista